Alliberen a tres xiques que estaven sent explotades en una casa de Godelleta

Els agents han detingut a dos persones
Les tres xiques van sol·licitar directament auxili a la Guàrdia Civil i a la Policia Local | València Diari

La Gu√†rdia Civil ha alliberat a tres xiques d'origen sud-americ√† que estaven sent explotades en una casa particular de Godelleta, en la comarca de la Foia de Bunyol (Val√®ncia). 

L'operaci√≥ 'Fake-job' s'ha saldat amb la detenci√≥ d'un home i una dona, parella sentimental, a les que se'ls imputen els delictes de tr√†fic de persones, explotaci√≥ laboral i estafa continuada. 

Les tres xiques que estaven sent explotades van ser les que van sol¬∑licitar directament auxili a la Gu√†rdia Civil i a la Policia Local del municipi, ja que els detinguts publicaven anuncis d'ocupaci√≥ en una coneguda web i oferien treball com a servici dom√®stic en r√®gim intern. 

De totes les cridades rebudes, sempre triaven el mateix perfil: xiques j√≥vens, llatinoamericanes, en situaci√≥ irregular en Espanya i amb resid√®ncia fora de la Comunitat Valenciana.

Des de la seua incorporaci√≥ en la casa, els detinguts no respectaven les condicions pr√®viament pactades i les v√≠ctimes es veien obligades a fer les tasques dom√®stiques durant mesos sense rebre el seu salari.

Explotades i estafades

La parella detinguda va estafar a dem√©s a les j√≥vens explotades, convencent-les per a que els entregaren els seus estalvis, que depositarien suposadament en inversions beneficioses per a elles. L'engany els va arribar a causar un greu dany patrimonial a elles i a les seues fam√≠lies.

Gr√†cies a la investigaci√≥, s'han identificat quatre v√≠ctimes anteriors que tamb√© van ser explotades en el mateix domicili, remuntant-se fins a l'any 2017.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Forta discussió entre un conductor d'autobusos de l'EMT i un passatger" "Troben un cadàver en ple carrer en Borriana quan ja duia hores mort"