Li tiren la culpa a un familiar mort d'una estafa en Almassora

Entre els acusats hi ha un oncle i una neboda que afirmen no saber res
Imatge d'arxiu de l'Audiència Provincial de Castelló | Google Maps

Tres persones han sigut acusades d'una presumpta estafa immobiliària en el municipi d'Almassora, en la comarca de la Plana Alta (Castelló). Ahir dilluns 27 de gener, dos d'elles van declarar davant l'Audiència Provincial de Castelló. 

Entre els acusats hi ha un oncle i la seua neboda, que eren l'administrador i l'apoderada d'una promotora, que van negar l'existència d'una possible estafa en la venda d'un local que anava a ser un restaurant, segons informa 'Meditérraneo'.

La dona va dir que ella només signava el que li deien i que era son pare, ja mort, «qui portava l'empresa». I, per la seua banda, el processat va explicar a l'Audiència que ell era «obrer de tota la vida» i que mai anava a l'empresa, i va afegir que «confiava totalment en el seu germà.»

Les víctimes són dos germans

Les víctimes de l'estafa són dos germans que havien pagat per a comprar un local i muntar un restaurant. Els acusats van cobrar els diners sabent que no anaven a destinar-los a cancel·lar la hipoteca. La Fiscalia els acusa de què conscients de la nefasta situació econòmica, van voler desfer-se d'ell i el van vendre a uns tercers.

A demés, el Ministeri Públic afirma que va seguir rebent els diners dels afectats, qui van pagar 60.000 euros per la compra del local i, després, van estar pagant durant anys 2.000 euros mensuals, fins a arribar a una quantitat de 130.000 euros en total.

«Ara no tinc ni diners ni local», va afirmar una de les víctimes. «Em van fer un embolic i no em van avisar dels canvis de titularitat de l'empresa», va sentenciar un dels afectats per l'estafa.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben el cadàver de la iaia de la xiqueta trobada morta en un hotel" "Onada de robatoris en trasters de Benicàssim"