La Guàrdia Civil investiga a dos transportistes i una empresària per manipular tacògrafs en Manises

Les persones investigades tenen entre 34 i 53 anys i són de nacionalitat espanyola
Les persones investigades tenen entre 34 i 53 anys i són de nacionalitat espanyola | Pixabay

Agents del Grup d'Investigaci√≥ i An√†lisi del Sector de Tr√†nsit de la Gu√†rdia Civil de la Comunitat Valenciana han procedit contra dos transportistes i la propiet√†ria d'una empresa de transport per la presumpta manipulaci√≥ de tac√≤grafs en camions en el terme municipal de Manises, en la comarca de l'Horta (Val√®ncia).

La investigaci√≥ es va iniciar quan una patrulla de transports del Subsector Tr√†nsit de la Gu√†rdia Civil de Val√®ncia va interceptar en el mes d'agost a dos vehicles d'una mateixa empresa de transports amb el tac√≤graf manipulat, de manera que registraven activitats de descans quan en realitat es trobaven circulant.

Les manipulacions consistien en m√®todes sofisticats de modificaci√≥ dels sensors de moviment, activades a trav√©s de comandaments a dist√†ncia, segons ha informat este dimecres la Gu√†rdia Civil en un comunicat, en el que precisa que les persones investigades tenen entre 34 i 53 anys i s√≥n de nacionalitat espanyola.

Estes conductes poden ser castigades segons el Codi Penal amb penes d'entre sis mesos i tres anys de pres√≥, i multa de sis a dotze mesos per falsedat en document oficial, en la modalitat de simulaci√≥.

Durant l'actuaci√≥ s'ha intervingut la instal¬∑laci√≥ el√®ctrica manipulada, i les dilig√®ncies instru√Įdes per delicte de falsedat documental en la modalitat de simulaci√≥ ha sigut entregades al Jutjat de Primera Inst√†ncia i Instrucci√≥ n√ļmero 3 de Quart de Poblet, en la mateixa comarca.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Se salta els semàfors en roig amb el seu patinet en Alacant" "Presó per assassinar amb un bastó a un home en Albaida"