Troben a un xic que era buscat per la justícia per tres ordres de detenció en Carlet

El detingut portava sent buscat des de l'any 2016
Troben a un perillós fugitiu de la justícia en Carlet | Pixabay

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria d'Alcoi, en l'Alcoià (Alacant), i de la d'Alzira, en la Ribera (València), en un dispositiu conjunt han detingut en la localitat de Carlet, en la Ribera (València), a un xic de 27 anys que havia fugit de la justícia des de l'any 2016 i sobre el que pesaven tres ordres de detenció dictades per diferents jutjats, una d'elles perquè ingressara en presó.

L'arrestat, amb un ampli historial delictiu, usava diferents identitats de familiars i coneguts seus pels que es feia passar usurpant les seues dades de filiació per a estar ocult i poder evadir-se de l'acció policial. D'esta manera, en octubre de l'any passat es va donar a la fugida d'un control policial en la localitat d'Algemesí, en la mateixa comarca.

Dies després va intentar fer-se passar per una altra persona en un hospital amb una targeta sanitària que havia furtat, fugint del lloc en ser descobert pel personal sanitari abans de l'arribada de la policia. Els investigadors que li seguien la pista van descobrir que el xic tenia una cita mèdica concertada en un centre de la localitat de Carlet, pel que des de primera hora del matí policies de la Comissaria d'Alcoi i de la d'Alzira van establir un dispositiu policial especial entorn del lloc.

En el moment en el que va aparéixer el buscat i va baixar del seu cotxe, va ser detingut sense donar-li cap opció al fet que poguera fugir del lloc. A part de les Ordenes de cerca, l'arrestat va ser acusat del delicte d'usurpació de l'estat civil i va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de la localitat de Carlet.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos xics es perden mentres feien una ruta en la Serra Gelada" "Alerta en Vinaròs: L'ocupació il·legal de cases sembra el caos entre els veïns"