Un xiquet de 4 anys atropella greument a un vianant quan conduïa una limusina a Mònaco

El menut de 4 anys va aconseguir asseure's en el seient del conductor mentre el seu pare parlava amb l'aparcacotxes i ha trepitjat l'accelerador, atropellant a un vianant que eixia en eixe moment de l'Hotel París

Xiquet de 4 anys conduint un cotxe

Un xiquet de 4 anys ha ferit de gravetat a un vianant belga quan conduïa una limusina a Mònaco. Pel que sembla, parlava amb un aparcacotxes i no es va adonar que el nen va vorejar el cotxe i es va situar en el seient del conductor. Després, va accelerar i va atropellar a un ciutadà belga.

L'escena ha tingut lloc a la porta de l'Hotel París divendres passat a la nit. Segons sembla, el vehicle, una limusina de la marca Bentley, pertanyia a una família d'armenis residents a la República Txeca que estaven allotjats en el famós hotel monegasc.

Segons el comissari

"El conductor ha baixat del cotxe per a donar-li les claus a l'aparcacotxes de l'hotel i en eixe moment, segons els testimonis, el menut de 4 anys, que estava assegut darrere del vehicle, ha eixit i s'ha assegut en el seient del conductor. Ha trepitjat l'accelerador i ha atropellat al vianant que eixia de l'hotel en eixe mateix moment", segons ha explicat el comissari Laurent Braulio, cap de la divisió de policia urbana de la Seguretat pública de Mònaco.

La víctima, de nacionalitat belga i resident a Mònaco, va haver de ser hospitalitzada d'urgència a l'Hospital de Niza a causa de la gravetat de les seues ferides. La víctima va quedar atrapada en les rodes posteriors de la limusina i va ser operada a la nit i, segons els seus familiars, les seues ferides ja no revesteixen gravetat i està fora de perill.

Búsqueda oberta

Ara la Policia de Mònaco manté oberta una recerca per a determinar com va poder avançar el vehicle una vegada retirades les claus d'este. El propietari de la limusina ha declarat que ja no recorda si va apagar o no el motor.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari