Una xiqueta de dos anys ingressa en l'hospital en coma després d'ingerir haixix a Múrcia

Els pares han reconegut que són consumidors de cànnabis

Una xiqueta de dos anys va ingressar dilluns passat en coma en l'Hospital Los Arcos de San Javier (Múrcia) després d'haver ingerit de forma presumptament accidental una porció d'haixix que pertanyia als seus pares, segons van informar fonts de la Benemèrita. La xiqueta va rebre l'alta este dimarts, després de menys de 24 hores hospitalitzada, segons van informar fonts de la Conselleria de Salut.

Els fets es remunten al passat dilluns, quan el personal sanitari de l'Hospital Los Arcos va alertar a la Guàrdia Civil de l'ingrés d'una menor de dos anys dormida per una possible intoxicació per cànnabis. Al lloc es va desplaçar una patrulla de la Guàrdia Civil que es va entrevistar amb els metges i amb els pares, determinant que es va tractar d'un consum accidental, a causa que la xiqueta havia ingerit una porció que havia agafat amb les mans.

La droga era dels pares

En concret, els progenitors, de nacionalitat espanyola i veïns de San Pedro del Pinatar (Múrcia), van reconèixer que eren consumidors de cànnabis i que la xiqueta hauria ingerit accidentalment la droga.

La Guàrdia Civil va instruir les diligències per intoxicació accidental i va posar el cas en mans de la Fiscalia de Menors per si es derivara del mateix alguna infracció penal, segons la Benemèrita, que precisa que, de moment, no s'ha produït cap detenció.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Arriba una altra pastera a Torrevieja" "La demolidora amenaça de l'assassí d'Alzira 48 hores abans de degollar a la seua filla"