“No sap el que se li aveïna” l'amenaça d'Antonio David a Rocío Carrasco

La defensa de Carlota Corredera a Rocío Carrasco: “se li aveïna tornar a viure, tornar a tindre esperança i sentir orgull d'ajudar a moltes dones d'este país”

Anit es va tornar a emetre un nou episodi de la sèrie documental, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, abans de començar es mostren uns amenaces d'Antonio David Flores, que ha titllat a Rocío de "farsa" i li ha llançat un advertiment: "Ho passarà fatal, no sap la que se li aveïna".


Des del plató de la seua sèrie documental, Carlota Corredera arrancava el programa alçant la veu: "Se li aveïna tornar a viure, tornar a tindre esperança i sentir orgull d'ajudar a moltes dones d'este país".

Després de l'emissió de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, Antonio David Flores va trencar el seu silenci assegurant que les seues declaracions són “una farsa”: “Us ha estafat”.


Però a més, llançava un advertiment a la mare dels seus fills: “Ho passarà fatal perquè no sap la que se li aveïna, esta xica no sap on s'ha ficat, s'ha equivocat”.

Antonio David assegura que té “material” per a “desmuntar” tot el que Rocío Carrasco està comptant i el “guió” que diu portar fet des de cas “o la seu judicial de ‘Sálvame’”.


Carlota Corredera responia a Antonio David, “esta xica té nom, es diu Rocío Carrasco, no ho passarà fatal perquè com tu bé saps, ella ja ho ha passat pitjor que fatal”.

“I sí, sap molt bé la que se li aveïna”, continuava dient la presentadora: “Se li aveïna tornar a viure, tornar a tindre esperança i sentir orgull d'ajudar a moltes dones d'este país”, finalitza Carlota.


El missatge de Carlota Corredera als negacionistes

 


A més, la presentadora s'ha dirigit als qui han increpat a Rocío i és que creu que molesta que cada setmana siguen més les persones que escolten el seu testimoniatge: “Als negacionistes els ha de fer tanta ràbia que han passat del no et crec a 'l'escrache'”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una nova mentida d'Antonio David Flores ix a la llum" "Els problemes de salut pel qual Kiko Hernández porta guants"