Carlos Alba abandona 'Superviventes' per decisió mèdica

El concursant s'ha vist obligat a deixar l'aventura de manera definitiva per la lesió a la seua mà

Molt al seu pesar, el competitiu concursant el qual tenia molta gana de seguir lluitant per ser el guanyador d'esta edició de "Supervivientes" de TelecincoCarlos Alba ha hagut d'abandonar el concurs per força major. Així s'ha anunciat este divendres 4 de juny després que l'equip mèdic del programa i les posteriors proves realitzades a l'hospital consideraren que la lesió que ha sofert a la mà és motiu més que evident per a obligar-lo a agafar un avió rumb a Espanya.

Així ha estat

Els metges del concurs va haver d'evacuar a Carlos Alba a la nit, li estigueren fent proves en l'hospital, unes proves que van determinar que la seua aventura en el programa amb estes condicions no eren les òptimes. De manera que Carlos Alba posa punt final a la seua trajectòria en el reality show.

El que suposa un canvi en el rumb del programa

Evidentment esta situació ha suposat un canvi general en el rumb del programa, ja que les nominacions han quedat suspeses de moment i en conseqüència el televot ha quedat inservible fins a una altra ordre de l'organització.

Què li ha passat a Carlos ALba?

Qué és el que realment li ha passat al concursant per arribar a este punt?. La veritat és que el que fos també concursant de MasterChef s'ha vist molt afectat per una malaltia a la seua mà que ha acabat derivant-li a l'evacuació i posterior marxa. Encara que no ha estat l'única.

Els mateixos concursants han sigut testimonis de com Carlos Alba anava patint diferents malalties. És per això que molts dels seus companys decidiren nominar-lo. "Cada setmana li passa una cosa nova. Hi ha altres concursants que poden estar participant sense tenir els problemes de salut que ell va tenint, per això preferisc nominar-li", va arribar a afirmar Lara.

Què lesió té Carlos Alba?

El que fora concursant de 'Masterchef' va sofrir un greu contratemps en un dit de la seua mà dreta després de desprendre's un tronc a la platja, i malgrat l'atenció mèdica i les pertinents proves i radiografies, els doctors han considerat oportú que pose definitivament fi a la seua aventura en 'Supervivents'.

Qui és Carlos en Supervivents 2021?

Després que Melyssa emmalaltís en Supervivents 2021, ara és Carlos Alba qui ha hagut de ser evacuat de Platja Cap de Lleó. Va ser en la gala del dijous 3 de juny quan Lara Álvarez va anunciar que el cuiner seria temporalment apartat dels seus companys per a recuperar-se.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Era evident des del minut zero: La postura de Rocío Flores davant del nou documental" "'Supervivientes': Els espectadors farts dels comentaris de Jorge Javier a Tom Brusse"