Ibai Llanos i Ramón García donaran junts les Campanades de Nit de cap d'any

"Quin millor locutor per a retransmetre el programa que tu? I jo de presentador allí", va comentar el presentador
Ramón García i Ibai Llanos | IBAILLANOS / TWITCH


No sabem si hi haurà capa, però el que hi haurà és una cosa inaudita: Ramón García tornarà a donar les Campanades de Nit de cap d'any i ho farà de la mà d'Ibai Llanos des de la Porta del Sol de Madrid.
L'anunci s'ha produït en el canal de Twitch de Llanos, amb el mateix García acudint a la casa del streamer a explicar com seran les campanades.

“Em fa molta il·lusió”, ha reconegut Llanos, qui ha dit que “estava fins als collons” de guardar-li-ho sense poder dir res.


Segons han explicat, la idea va ser de García, que va veure com Llanos va aconseguir reunir mig milió d'espectadors en les Campanades del passat any i li va proposar fer la retransmissió junts.


El presentador va acudir a casa del streamer i va estar amb ell en un dels seus directes, moment en el qual va parlar d'un altre dels seus mítics programes. "Això del Gran Premi el podem parlar", va comentar Ramontxu, provocant un somriure en el creador de contingut: "Sí? Això és una calfada".


"Si tu i jo ho parlem, i ho fem junts", va proposar García. "Hauríem de fer un The Last Danse del Gran Premi. Clar, seria més modern, cal entendre-ho", va afegir Ibai Llanos.


"Em sembla fantàstic. I fer-ho per a la gent d'ací. Camina que la gent jove nova que no coneixia aqueix format no l'anava a passar bé. Modern i actualitzat. Amb jocs nous", va comentar el presentador. "Quin millor locutor per a retransmetre això que tu? I jo de presentador allí, les coses com sempre".


"Ho fem?", li va preguntar Ibai, comprovant si era una proposta en ferma. "T'ho dic de debò", li va respondre Ramón García. Per tant, si l'streamer ja va portar al seu canal First Dates, no seria d'estranyar que succeïra alguna cosa que els fans porten molt temps demanant: el retorn del Gran Premio, però en el canal de Twitch d'Ibai Llanos.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge Javier Vázquez esbronca a Paloma García Pelayo per no pensar com ell" "'SECRET STORY': Julen traeix a Sandra en les nominacions i ningú ho entén"