Nega que li donara una “pallissa” a la seua mare, segons Belén Estebán

La notícia l'ha donada primer Miguel Frigenti: "Rocío Flores està cridant plorant a gent de la televisió"
Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame' | Europa Press

Des que Telecinco va començar a emetre la docu-sèrie ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, la polèmica ha estat servida i no ha parat de generar controvèrsies en tots els programes de televisió.


Tot ha començat quan Jorge Javier Vázquez i Kiko Matamoros han començat una disputa pel jutge de menors, Emilio Calatayud - Matamoros deia que este jutge defensa el dret a la intimitat de Rocío Flores, mentre que el presentador no li dona cap crèdit com a professional pels seus polèmics veredictes - Miguel Frigenti i Belén Esteban han donat una important relació.

En la seua intervenció en 'Viernes Deluxe', María Teresa Campos va donar més detalls del que, com a amiga de Rocío Carrasco, sabia sobre la presumpta agressió que Rocío Flores va exercir contra la seua mare al juliol de l'any 2012. La matriarca de les Campos assegurava que aquell episodi "no va ser una espenta" i, no obstant això, sembla que la mateixa Rocío Flores està cridant als col·laboradors de la cadena per a negar esta versió.


Belén: "Jo mai havia parlat malament de Rocío Flores"

Frigenti ha sigut el primer a comunicar-ho: "Jo tinc informació que Rocío Flores està cridant a col·laboradors de la televisió plorant per a negar que li donara una pallissa a la seua mare", ha dit. Alguna cosa que ha corroborat Belén Esteban que, com ha recordat, "mai ha parlat malament de la xiqueta".

"Això de les crides que està fent i on diu que no va pegar a la seua mare és veritat i jo ja li ho he comptat a una persona molt pròxima a Rocío Flores. No hauria de fer eixes crides", ha conclòs l'"atlètica" col·laboradora.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"3 raons per les quals 'Supervivientes' és l'edició més avorrida de la història" "Antonio Canales, nou col·laborador de 'Sálvame'"