El retrobament carregat d'atracció entre Sandra Pica i Julen: Jo seré ací

Sandra Pica reitera que ha trencat amb Tom Brusse, que encara té l'esperança de recuperar-la
Sandra Pica i Julen | Telecinco/Mediaset

Sandra Pica i Julen s'han retrobat en el plató de 'Supervivientes: Connexión Honduras'. A l'extronista de 'Mujeres y Hombres i Viceversa' se li havia assenyalat com el causant de la ruptura de Sandra Pica amb Tom Brusse. Ella havia negat per activa i per passiva que fora així perquè són altres motius els que li han portat a desil·lusionar-se en la seua relació. Però al mateix temps ha quedat clar que entre Sandra i Julen hi ha atracció.

El primer a entrar al plató era Julen, que es va mostrar inquiet amb Jordi González sabent que moments després anava a trobar-se cara a cara a Sandra. Quan finalment va passar, als dos els brillava la mirada.
El presentador no es va tallar a preguntar-li a Julen, davant de Sandra, si ella l'atreia.

Ell va respondre amb timidesa però amb una declaració en tota regla: "A mi Sandra per descomptat però... Jo et vull dir que no sé si en un futur tindrem alguna cosa o serem només amics. Però jo estic molt orgullós d'haver sigut el teu amic perquè has estat en una situació molt difícil, has sabut eixir i jo seré ací en les bones i en les dolentes". Sandra li va agrair les seues paraules així com el suport que li ha brindat estos dies.

D'altra banda, Sandra va tornar d'Hondures dient que estava "soltera". Però i Julen? L'extronista es va posar roig davant les preguntes de Jordi González sobre el seu estat sentimental i les seues fantasies amb Sandra! A ella li va entrar el riure nerviós en el moment, perquè a més ella també ha confessat que l'atrau físicament i personalment.

Julen li retrau a Sandra la seua ambigüitat en el comiat amb Tom

 

No obstant això, hi ha alguna cosa que a Julen li va grinyolar del viatge de Sandra a Hondures per a trencar amb Tom. En acomiadar-se, Sandra semblava haver deixat al francés una porta oberta a la reconciliació.

La visita de Sandra Pica a Tom Brusse a Hondures continua donant de què parlar. L'ex-xicota del supervivent va arribar des de l'illa deixant clar que tornava "soltera", però el seu comiat amb el francés semblava indicar el contrari.

En 'Supervivientes: Connexión Honduras' Sandra va haver d'afrontar les crítiques i fins i tot que Vicky Larraz, exsuperviviente, li cridara "montajista" a la cara.


"Crec que és normal que quan tens a una persona amb la qual has compartit mesos, li veus malament i li tens afecte, sigues ací. Hi ha persones que m'han vist que em vaig passar el dia dient-li 'Tom, no'", es va justificar Sandra. Però Vicky Larraz va insistir: "Quan deixes a un home i li veus plorant, li dius que per voler-li t'allunyarà. No li soltes que has vist en ell coses que no havies vist abans i amb la qual cosa quan torneu... blanc i en botella ja sabem el que és", va sentenciar.

Tom Brusse està disposat a lluitar per Sandra Pica

 

D'altra banda, a Lydia Lozano li va cridar l'atenció que Sandra diguera que havia vist un canvi en Tom amb la seua visita d'uns dies a Cap de Lleó. "Ha canviat a l'hora de ser capaç de reconéixer tots els seus errors, que ha fet mal a la meua família. Perquè ell és una persona molt orgullosa incapaç de reconéixer que ha fallat. En eixa part", li va explicar Sandra encara que molts no li van comprar l'argument.


A més, Tom continua pensant que recuperarà a Sandra quan isca de l'illa. De fet, li va dedicar el collaret de líder que ha guanyat esta setmana:

Per a Sandra, que li ho dedicara denota que no ha acceptat la situació. "En l'últim moment quan Melyssa va contar que li havia dit de tornar, ell va entrar en brot i em va dir que es volia vindre amb mi i li vaig dir que si no venia ací almenys que ho fera per la família, per mi o per la família. Ell em va dir que anava a estar lluitant allí amb la intenció d'eixir i recuperar-me. Supose que ho diu per això", opinava.


Julen creu que Sandra li ha donat esperances a Tom

 


Había algú en 'Supervivientes: Connexió Hondures' al qual particularment li interessava molt este tema:  Julen, amb qui Sandra sembla tindre una gran atracció.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Lydia Lozano i Kiko Matamoros podrien coincidir en 'Supervivientes' l'any que ve" "Mask Singer deixa sense paraules als espectadors en descobrir la primera identitat"