Sandra Sabatés es casa per sorpresa

La presentadora de 'El Intermedio', que es va casar el 31 d'agost, ha volgut compartir unes instantànies del feliç dia a través d'Instagram
Sandra Sabatés s'ha casat per sorpresa | CEDIDA

 

La presentadora d'‘El intermedio’, Sandra Sabatés, s’ha casat per sorpresa amb la seua parella Daniel, l'últim dissabte 31 d’agost. Sabatés ho feia públic compartint una fotografia en què se la veu vestida de nóvia i amb les següents paraules: «Ha arribat el gran dia. Immensament feliç. Gràcies a tots els que heu fet possible este dia tan meravellós!».

 

Sandra ja té un fill d'una parella anterior

La periodista, que té un fill nascut el 2010 de la relació que va mantindre amb l’actor David Janer (protagonista d’’Águila Roja’), sempre ha destacat per la seua discreció, amb la que ha conseguit mantindre la seua vida privada en un segon pla. L’única vegada que va fer una menció pública al seu actual marti va ser en arreplegar un premi Ondas el 2018, quan li va dedicar unes afectuoses paraules: «Li'l dedique als meus pares, als meus germans, al gran amor de la meua vida: el meu fill Koldo i a tu, ‘carinyo’».

Sandra Sabatés, que s'ha casat en un idíl·lic enclavament anomenat 'El Paratge', en Barcelona, ha volgut compartir una altra imatge d'ella i el nóvio qualificant el moment de «Dia Perfecte», i fent evident la felicitat de què ha disfrutat durant este dia tan especial.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"📸🔥 GISELA DESPULLADA: Les fotos més calentes per a acabar l'estiu" "😍 La sorpresa que prepara 'El Hormiguero' i que t'encantarà"