Els seguidors de 'La que se avecina' posen el crit en el cel per una decisió

Mediaset ha avançat una notícia de cara a la pròxima temporada que ha "espantat" als fans de la mítica sèrie de TelecincoEls fanàtics seguidors de ‘La que se avecina‘ han assistit descol·locats a la promo oficial que Telecinco emetia este diumenge sobre les seues grans bases per a l'arrancada de la pròxima temporada. Entre els seus títols de ficció destacava la comèdia dels germans Caballero, però anunciada com “l'adeu” de la sèrie.
 
 

Això és precisament el que ha desconcertat, però que fa que les paraules del seu creador i director Alberto Caballero cobren sentit i actualitat ara. En una de les seues últimes rodes de premsa en Mediaset, va assegurar que era “un cicle que arribava a la seua fi” i que efectivament la segona part de la dotzena temporada seria la fi de la sèrie tal com la coneixem.

I en este canvi sembla que tindria molt a veure José Luis Moreno, ja que és l'amo del plató on s'ha gravat ‘LQSA’ durant les seues dotze edicions. En eixe sentit, Alberto va atribuir llavors unes desavinences amb el seu oncle: “No hem arribat a un acord amb el propietari dels platons. Tenim unes certes diferències”.

Amb tot, i sempre d'acord amb el rendiment del producte i de la salut de la qual gaudira, ja es trobaven immersos al costat de Mediaset en la seua continuïtat, però amb grans canvis. Canvis que anirien des d'un canvi de localització fins a un canvi de nom, però mantenint als personatges. “Probablement és un spin off, una mudança…”, lliscava Caballero.

No obstant això, l'anunci de la principal cadena de Mediaset ha aclaparat i encara que -com hem explicat- ja es va avançar que tindria lloc eixe canvi de cicle, no han sigut pocs els que han omplit les xarxes per a preguntar si de veritat és el final i aclarir si aqueixa continuïtat, malgrat els substancials canvis, segueix en peus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Belén Esteban i Kiko Hernández reben en directe l'herència que els ha deixat Mila" "El missatge d'Anabel Pantoja a una excol·laboradora: Em fa pena"