Appel obri Facetime a Android i Window per a competir amb Zoom

L'empresa permetrà també als usuaris de dopad crear apps en el mateix dispositiu

Els executius d'Apple han deixat clar que volen plantar cara a Zoom i altres eines de col·laboració de forma més decidida.


Un dels majors canvis que arribaran amb les noves versions de iOS, iPad US i macOS serà una millora substancial de l'eina de comunicació FaceTime, que ara permetrà crear reunions fins i tot amb usuaris d'Android i Microsoft, compartir pantalles i fins i tot permetrà que els participants vegen junts vídeos o escolten música.

Apple ha millorat moltes eines de processament de so també per a aconseguir un àudio molt més clar durant les trucades i permetrà difuminar el fons durant les videoconferències.


Els nous sistemes operatius de la companyia afegiran també filtres per a notificacions en funció de l'estat en el qual estiga l'usuari i noves notificacions menys intrusives i que podran agrupar-se per a molestar menys a l'usuari.


Per a iOS, el sistema operatiu dels telèfons iPhone, Apple prepara també nous mapes de ciutats en 3D molt més detallats, suport per al DNI digital i claus per als panys de casa en l'aplicació cartera i un nou disseny per a Safari que donarà més protagonisme a les web i permetrà crear grups de pestanyes.QUASI UNA VPN

 


Apple no ha modificat els preus del seu programa iCloud (la versió gratuïta amb 5 GB d'emmagatzematge en el núvol és clarament insuficient a hores d'ara), però almenys ha afegit funcions als nivells de pagament, que ara es coneixeran com a iCloud+.


Entre les eines hi haurà un nou sistema de protecció que emmascararà l'origen del trànsit de dades dels usuaris, com faria un proxy o una VPN, de manera que les webs no puguen saber amb detall qui està visitant o des d'on.


També inclourà un gestor d'adreces temporals de correu electrònic per a no haver d'usar el correu electrònic real en donar-se d'alta en els diferents serveis amb el correu real.


Estos no són els únics avanços en privacitat anunciats per Apple, per exemple, permetrà bloquejar l'ús de píxels de seguiment en correus, que informen qui envia un correu quan algú obri els missatges.


Siri ara processarà la veu de l'usuari dins del propi dispositiu, sense enviar un enregistrament a un servidor extern. Esta funció permetrà també que Siri puga usar-se per a controlar els dispositius de forma molt més ràpida i per a tota mena de funcions en pantalla.


A més, a partir d'ara Apple permetrà usar Siri per a controlar dispositius de domòtica de tercers fabricants, com a termòstats o llums, de manera nativa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"T'agrada Harry Potter? Este espai màgic et transportarà a Hogwarts" "Commoció per la mort de Gabriel Chachi, 'streamer'"