Carrefour dona un irrisori premi a una parella d'ancians i ompli les xarxes de mems

Els dos ancians han rebut cinc euros de regal gràcies a la seua fidelitat al Club Carrefour

La cadena de supermercats Carrefour està d'aniversari, compleix setze anys i per este motiu ha volgut premiar la fidelitat als seus socis del Club Carrefour. No obstant això, la jugada no ha eixit com la multinacional francesa pensava. Almenys en la localitat d'Úbeda.

Un premi inesperat

Tot s'ha fet amb bona intenció i buscant la manera de fer feliços als seus socis i recompensar-los per estos 16 anys de fidelitat és per això que al perfil de Facebook del Carrefour d'Úbeda, amb tota la bona intenció, ha promocionat els xecs per als socis. El problema és que la quantitat que els ha tocat a Francisco i Francisca, una parella d'ancians, és de solament cinc euros.

<

>

La mascareta impedeix veure l'expressió dels ancians

Les cares dels dos ancians estaven cobertes per una màscara pel que es desconeix com es van prendre rebre un premi d'estes dimensions. No obstant això, sí que sembla que a la foto esbossen un lleu somriure.

Comentaris a twitter plens d'ironia

Un premi de cinc euros que ha fet que les xarxes socials s'òmpliguen de comentaris irònics i és que les xarxes socials no perdonen ni una i en comprovar que el supermercat estava traient pit per lliurar un premi de solament cinc euros, sí han reaccionat amb sorpresa i han viralitzat la publicació.

De fet, és altament probable, com comenta l'autor de la publicació, que el mateix xec que indica la quantitat a regalar valga més dels cinc euros que s'han atorgat a la parella.

<

>

Humor per a un premi

La gent ha tret el seu humor més àcid amb el xec de Carrefour: la quantitat és a repartir entre dos, amb Hisenda es queda en res, serà utilitzat per a tapar forats o simplement es destinarà a l'entrada d'un cotxe... de miniatura.

Milers de comentaris en Twitter que no tenen desperdici.

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les màscares i distància de seguretat brillen per la seua absència en el Festival" "Cersei de 'Juego de Tronos' demana justícia per l'assassinat de Samuel"