El tiquet viral i malhumorat d'un bar de Cádiz: Cacique sense llima, els seus morts

Un tiquet en forma de missatge és el que es va trobar un client que en anar a pagar la consumició, es va adonar de l'anotació en la comanda i el va compartir en les seues xarxes socials. "Una vergonya", assegura.

Moltes vegades, siga per cansament o siga perquè la persona s'enfada de seguida o li senten mal certes coses ens trobem en situacions que semblen surrealistes, és el que li va passar a Alejandro després de prendre's alguna cosa en un bar del Puerto de Santa María, a Cádiz. Este veí assegura haver viscut "un dels moments més luxuriosos de la meua vida".

Tiquet amb missatge inesperat

Després de demanar un Larios amb Coca-Cola i un Cacic amb Coca-Cola i sense llima, el client es va emportar una desagradable sorpresa en pagar. I no va ser el preu: va ser per un comentari en la comanda que el va deixar descol·locat.

"Sense llima els seus morts ja ho podria llevar amb els dits el cabró", es el que dia el paper que va rebre el client i que no va tardar a compartir en Facebook. Este missatge, malgrat ser de finals de juny, ha cobrat viralitat en els últims dies.

Debat a les xarxes socials

La publicació en les xarxes socials també va generar diverses opinions, moltes persones concordaven amb l'indignat Alejandro i opinaven que este comentari era una falta de personalitat, però altres moltes persones defensaven a la cambrera pel seu comentari jocós i que no anava dirigit en concret al client. Tant és així que l'usuari ha decidit bloquejar la publicació i no permet afegir més al debat. 
"Crec que la meua queixa, ja ha estat opinada per a bé i per a mal, així que, he llevat el comentari i el pròxim serà llevar el post, gràcies pels vostres comentaris".


<>

I és que no hi ha dubte que de vegades un tiquet ens pot jugar males passades i no sols el d'un parquímetre.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Risses a les xarxes socials per un missatge viral de l'església de Vigo" "Pateix cremades de tercer grau per usar oli de carlota per a prendre el sol"