Les primeres pluges del dia deixen màximes de 20,4 l/m2 a Xàbia i 14 l/m2 a Almàssera

VALÈNCIA, 19 (EUROPA PRESS)

Les primeres pluges del dia han deixat màximes de 20,4 litres per metre quadrat a Xàbia i 14 l/m2 a Almàssera, segons les dades de l’Associació Valenciana de Meteorologia (Avamet).

Durant el matí s’ha registrat alguna tempesta i ruixats en el mar que localment han tocat terra i descarregat prop del litoral, encara que amb menys intensitat que ahir, segons la delegació territorial de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Durant la nit, les tempestes han continuat generant-se, majoritàriament dins del mar i de manera puntual afectant el litoral i prelitoral.

Segons Aemet, encara que amb menys intensitat, igual que dimecres, s’han registrat pluges i ruixats molt pròxims a la costa, amb 6,4 l/m2 acumulats a l’observatori de la Universitat Politècnica de València o 6,1 a Vivers.

El cel està poc nuvolós o clar en gran part de la província de València, excepte la franja litoral, on està cobert. Este fet afavorirà el desenvolupament de tempestes amb l’avanç del dia, que s’aniran movent de l’interior cap a la costa a la vesprada, on poden arribar a intensitat forta o molt forta. Al litoral de Castelló, està activat l’avís taronja a partir de les 18.00 hores.

ÚLTIMES NOTÍCIES