Un miler de persones s’inscriuen en el 14é Passeig Saludable de la Universitat de València

VALÈNCIA, 27 (EUROPA PRESS)

La Universitat de València (UV) celebra diumenge que ve, dia 29 de setembre, el 14é Passeig Saludable, una cita organitzada per La Nau Gran, el programa de formació per a persones majors de la Universitat de València i que té com objectiu fer una marxa per la ciutat i mostrar l’energia de les persones que participen en esta iniciativa formativa, a més d’estar obert per a tota la ciutadania.

El recorregut començarà a les 10 hores, des de la plaça Charles Darwin del Rectorat i des d’allí es dirigirà a Vivers, i travessant el Jardí del Túria arribarà al Jardí Botànic de la UV. En este espai, la vicerectora de Cultura i Societat, Ester Alba, i la directora de La Nau Gran, M. Dolores Pitarch, lliuraran l’ajuda de 3.500 euros a l’Associació Valenciana d’Acollimnet Familiar (AVAF), beneficiària de la present edició.

Vora 1.000 persones s’han inscrit en el passeig, i encara poden sumar d’altres a la iniciativa. A més d’una samarreta, les persones que assistixen al Passeig poden aconseguir una bossa de tela específica d’esta edició quan completen el recorregut. Serà en arribar al Jardí Botànic i junt amb la fruita fresca que oferix la denominació d’origen Peres de Rincón de Soto.

L’organització destaca la col·laboració, com en cada edició, del Servei d’Esports de la UV i del Voluntariat Esportiu de València, així com de l’Ajuntament i la Policia Local. El 2024 l’entitat beneficiària del Passeig Saludable és AVAF (Associació Valenciana d’Acolliment Familiar), que hi estaran presents aquest diumenge.

ÚLTIMES NOTÍCIES