Desmantellat a Carlet un narcopís okupat que proveïa heroïna i cocaïna base

VALÈNCIA, 23 (EUROPA PRESS)

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l’operació ‘Legateros’, ha detingut una dona de 29 anys acusada de traficar amb heroïna i cocaïna base en presència del seu fill menor d’edat en un pis okupat, segons ha informat l’Institut Armat en un comunicat.

La investigació va començar a principis d’estiu del 2024, dins d’un barri del municipi de Carlet on són recurrents les actuacions policials destinades a lluitar contra el tràfic de substàncies prohibides.

Fruit de la investigació, els agents van identificar un punt de venda darrere del qual hi havia una dona de 29 anys, que a més estava okupant un habitatge en contra de la voluntat del legítim propietari.

A més, els agents van observar que en moltes ocasions el fill menor d’edat d’esta dona presenciava els intercanvis i les labors de manipulació de droga. Els pares d’esta mateixa dona ja havien sigut investigats en altres ocasions per la mateixa pràctica delictiva.

El dia 3 d’octubre es va practicar una entrada i escorcoll a l’immoble. Dins es trobava la detinguda, una dona de 29 anys juntament amb el seu fill menor d’edat. Es confiscaren diverses quantitats de cocaïna i heroïna en forma de roca, a més de bàscules i elements necessaris per a la posterior distribució i comercialització.

ÚLTIMES NOTÍCIES