Tres detinguts per obligar a dones a exercir la prostitució 12 hores al dia a l’Alfàs del Pi

La Policia va inspeccionar de forma rutinària un local obert al públic que, baix l’aparença d’un disc pub, ocultava un club d’alterne

ALACANT, 23 (EUROPA PRESS)

Agents de la Policia Nacional han detingut a l’Alfàs del Pi a tres persones per presumptament obligar a dones a jercer la prostitució durant 12 hores al dia, sis dies a la setmana, en un local obert al públic sota l’aparença d’un disc pub però que, en realitat, ocultava un club d’alterne.

Segons ha informat la Policia en un comunicat, els arrestats són un home, que ja ha sigut posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Benidorm, i dos dones que regentaven el local, que es feia publicitat a través d’una pàgina web amb imatges de dones que, pel que sembla, oferien els seus servicis.

La investigació va començar després d’una inspecció rutinària realitzada per la Unitat Adscrita de la Policia Nacional a la Comunitat Valenciana on, després de revisar el local, es van trobar “evidències” que en este lloc es poguera estar exercint la prostitució perquè hi havia habitacions “a manera d’hostal” que no encaixaven amb la llicència d’activitat que tenia.

Segons la Policia, l’activitat primordial del negoci era la prostitució, que es realitzava de forma clandestina, ja que la zona de les habitacions es trobava oculta després d’una porta secreta a la qual només es podia accedir mitjançant l’obertura d’un polsador que es trobava camuflat entre la barra del local.

En la fase d’explotació de la investigació, els agents van detenir als tres presumptes responsables, els qui exercien tasques diferents en el negoci: mentre l’home tenia el control total sobre les dones i s’encarregava de cobrar els servicis que realitzaven i els restringien parlar fora del local amb qualsevol client, les altres dos arrestades eren les que vigilaven que estes normes es compliren.

Després de les detencions, es va dur a terme un registre en el local, on es van intervenir 11.750 euros en efectiu, medicaments per a la disfunció eréctil i diversa documentació relacionada amb els delictes investigats, com a anotacions de noms de dones i quantitats de diners.

Als detinguts, un home i dos dones, de nacionalitats portuguesa i romanesa, de 36, 41 i 64 anys, se’ls imputen delictes relatius a la prostitució i contra els drets dels treballadors.

ÚLTIMES NOTÍCIES