El gran ‘enemic’ de Letícia ha parlat per primera volta en un programa de televisió

La reina Letícia lluint un vestit clapejat en blanc i negre en un acte oficial el 28 de gener de 2020

La reina Letícia lluint un vestit clapejat en blanc i negre en un acte oficial el 28 de gener de 2020 | GTRES

 

La posició de reina li ha permès a Letícia conéixer nova gent, fer contactes i amistats però també s’ha especulat sobre possibles enemistats al llarg de la seua trajectòria. La més coneguda és la que suposadament manté amb el dissenyador Lorenzo Caprile

 

El fet de ser un focus mediàtic constant fa que el ‘look’ que porta Letícia Ortiz en cada ocasió o esdeveniment done molt a parlar. Fa poc es coneixia que la seua estilista personal, Eva Fernández, haurà de faltar durant una temporada de la seua feina, motiu pel que la reina haurà de posar-se les piles i escollir els diferents ‘outfits’.

 

Tota la veritat sobre la suposada enemistat

Letícia, a part de la seua estilista personal, compta també amb l’ajuda de diversos modistes i dissenyadors que l’ajuden a vestir. Un d’ells és Lorenzo Caprile. De fet, la dona del rei Felip va lluir un dels seus dissenys durant el casament de Frederic i Mary de Dinamarca, un fet que va sorprendre totalment al dissenyador: «Encens la televisió i veus que un dels teus dissenys està en el casament d’uns prínceps molt famosos de Dinamarca» va explicar Caprile durant el programa ‘Planeta Calleja’ de Cuatro.

 

En el programa, el jutge de ‘Maestros de la Costura’ va acceptar anar d’aventures per Segòvia amb el presentador i aventurer, Jesús Calleja, en un viatge a on van tenir temps per a parlar sobre la relació que va mantindre amb la reina.

 

Caprile va explicar que «va ser una relació molt cordial» , afirmació a la que Calleja va insistir, «i per què deien les revistes que Letícia estava enfadada amb tu?». «No ho sé, són rumors de taller. És una llegenda negra. Mai va haver cap problema» sentenciava Lorenzo Caprile. Amb estes declaracions, els rumors sobre una enemistat entre reina i dissenyador quedaven desmentits.

 

També pots llegir…

ÚLTIMES NOTÍCIES