8 xiquets seguixen en quarantena i altres 12 tornen a la classe d'un col·legi de Burjassot

Els alumnes que no han tornat han estat en contacte directe amb el xiquet contagiat
8 xiquets no han tornat a classe | Col·legi Miguel Bordonau

Un total de 12 alumnes de l'aula del col·legi Miguel Bordonau de Burjassot, en l'Horta Nord (València), a on es va detectar un cas positiu de coronavirus tornaran a classe, mentres que els huit restants, inclòs el contagiat, seguiran en quarantena per haver mantingut un contacte directe.

D'eixa manera ho han assegurat a EFE fonts de l'Ajuntament del municipi, els qui han precisat que encara que totes les proves fetes als alumnes d'esta classe bambolla han donat negatiu, set alumnes, a demés del positiu, hauran de guardar quarantena en casa per prevenció.

Els altres 12 alumnes podran reincorporar-se a l'aula, ja que les entrades al col·legi s'estan fent de manera escalonada, pel que es considera que no han tingut contacte directe amb la persona contagiada. Des de l'Ajuntament, han destacat que totes les famílies estan ja informades i que el protocol establit pel col·legi ha funcionat bé.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Èxit en la sexta edició de Godejam en el municipi valencià" "URGENT: 191 municipis valencians afectats pel coronavirus en els últims tres dies"