Els millors plans de València Diari per a este cap de setmana

Agenda de les festes i actes més destacats de València per al cap de setmana del 21 al 23 d'agost
'València Diari' et porta els millors plans per al cap de setmana | Pixabay

Una setmana més, 'València Diari' et porta l'agenda amb els millors plans per a fer este cap de setmana en València, que arriba carregat d'actes musicals com les 'Nits d'estiu a l'ermita de la Magdalena' de Castelló, i altres plans com 'Viu l'estiu a Benifaió'. Si encara esteu indecisos per a on anar, elegiu entre els millors plans que vos proposem des de 'València Diari', cliqueu en cada pla i consulteu tots els detalls!

Tot el cap de setmana

Benifaió posa fi a la seua programació d'estiu 'Viu l'estiu a Benifaió', amb actes durant tot el cap de setmana. Des de la projecció d'un documental, passant per un circ, fins a un passacarrer musical.

— El cilce de concerts 'Nits al Carme' en València continua amb els seus concerts programats durant tot el cap de setmana: Dorian, Sofia Ellar i Raúl Antón.

Divendres 21 d'agost

— En Morella, podrem disfrutar d'un concert en acústic de Xavi Sarrià junt amb Key Day.

Dissabte 22 d'agost

— Una setmana més, Torrent ens porta 'Cinema a la plaça', amb la projecció de dos films dissabte.

— Com cada dissabte, en Castelló podrem disfrutar de les 'Nits d'estiu a l'ermita de la Magdalena', esta volta amb el so alternatiu d'Exfan

— Dissabte comença en Morella la 10a edició del cicle de concerts 'Morella Sonora', que també té altres cites el 24 i el 28 d'agost.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ja es poden arreplegar els tiquets per al Castell de Sant Bertomeu de Godella" "Una localitat valenciana tancarà les seues platges a les 22.30 hores a partir de hui"