Els millors plans de València Diari per a este cap de setmana

Agenda de les festes i actes més destacats de València per al cap de setmana del 7 al 9 d'agost
'València Diari' et porta els millors plans per al cap de setmana | Pixabay

Una setmana més, 'València Diari' et porta l'agenda amb els millors plans per a fer este cap de setmana en València, que arriba carregat d'actes musicals i culturals, com el 'LLUM Fest 2020' de Gandia, i altres plans com 'Cinema a la Plaça' de Torrent . Si encara esteu indecisos per a on anar, elegiu entre els millors plans que vos proposem des de 'València Diari', cliqueu en cada pla i consulteu tots els detalls!

Tot el cap de setmana

— Des de principis de setmana, Llíria, Ciutat Creativa per la UNESCO, celebra el 'LLUM Fest 2020', que arribarà a la seua fi este cap de setmana amb tres actuacions divendres, dissabte i diumenge.

— Esta setmana ha començat la XXVa edició del Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola. Este cap de setmana hi ha diversos concerts programats.

Divendres 7 d'agost

— Com cada divendres, Torrent projectarà una pel·lícula, dins de la programació del seu 'Cinema a la Plaça'.

Sagunt continua este divendres amb la seua Programació Festiva Estiu 2020, amb un poc d'humor.

'Viu l'estiu a Benifaió', que té actes programats durant tot el mes d'agost, ens porta este divendres un espectacle de màgia.

El festival Polisònic de Gandia ens oferix este divendres un concert de blues elèctric, a càrrec de la banda del guitarrista argentí Iván Singh, un dels intèrprets més renovadors d'este gènere.

Dissabte 8 d'agost

— Com cada dissabte d'agost, l'Ajuntament de Castelló ha organitzat un concert dins del cicle 'Nits d'estiu a l'ermita de la Magdalena' .

— Culla ens oferix este dissabte un pla diferent, que es pot complementar amb una visita pel seu centre històric, declarat Bé d'Interés Cultural: una demostració de cuina en viu i una degustació de productes locals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tota la programació del 'LLUM Fest 2020' de Llíria, del 4 al 9 d'agost" "Es disparen els contagis en una comunitat espanyola: Més de 1.000 en un dia"