L'Ajuntament de Gandia porta la cultura a les cases durant la quarantena pel coronavirus

La campanya #CulturaACasa durarà com a mínim dos setmanes
Cartell de la campanya #CulturaACasa | Ajuntament de Gandia

 

El departament de Cultura de l'Ajuntament de Gandia, en la comarca de la Safor (València), ha posat en marxa la campanya #CulturaACasa mentres estiga decretat l'estat d’alarma, el confinament de la població i el tancament de tots els espais culturals de la ciutat.

 

D'esta forma, portarà la cultura fins a les cases de la ciutadania a través de les xarxes socials de CulturaGandia. Exposicions, fotografies, música o poesia per a conscienciar a la població de què la millor manera de controlar la corba del coronavirus és ser responsable i quedar-se en casa.

 

La duració de la campanya serà, com a mínim, de dos setmanes (data decretada per l’estat d’alarma), encara que podria allargar-se en el temps, en funció de la propagació del virus i les mesures decretades per l'administració pública.

 

La campanya, que portarà com a títol i etiqueta #CulturaACasa, consistix en la difusió de la cultura generada en la comarca a través de les xarxes socials. D'esta manera, els ciutadans tindran a la seua disposició: música de grups locals, exposicions virtuals, fotografia explicada, monòlegs, poesia, Serpis Urban Project i cultura en els barris.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram