INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Els autobusos d'Alacant passen a ser gratuïts, s'entrarà per darrere i reduïxen les seues places

També es canviarà l'horari
El servici dels autobusos de l'Alcoiana | Movilidad.vectalia.es

 

L'Ajuntament d'Alacant ha eliminat el pagament del bitllet del transport urbà en l'autobús i obliga a entrar per la porta de darrere per a preservar la seguretat del conductor. A demés, l'ocupació es reduïx en un terç per a evitar l'accés a la part davantera.

 

A demés, es reduïx la prestació del servici en dies laborables a l'horari dels dissabtes per a totes les línies excepte la 01, 03, 04, 11 i circulars que mantindran els seus servicis habituals. I, se suspenen les línies 16, 17 i 39, i les nocturnes 03N i 22N.

 

Tampoc es permetrà l'accés del passatge en la plataforma davantera de l'autobús i es mantindrà buida la fila posterior a la butaca ocupada pel conductor, per a garantir la separació entre conductor i passatgers. Per a garantir la màxima separació entre els viatgers, no podran ser ocupats més d'un terç dels seients disponibles per a l'ocupació màxima del vehicle.

 

Es canvia l'horari

A demés, s'aplicarà l'horari de dissabtes en totes les línies urbanes, excepte les que passen per l'Hospital General: la 01 entre el carrer de Sant Gabriel i el barri de Ciutat Triada, 03 entre el barri de Ciutat d'Assís i el carrer Colònia Requena, 04 entre el barri de Tómbola i el Cementeri, 11 entre carrer de la Verge del Remei i l'avinguda de Dénia i circulars, que mantindran els seus horaris habituals.

 

I també se suspenen les línies 16 -de la plaça de Bous al mercat ambulant del carrer de la Teulada en estar este suspés-, 17 de la zona nord amb el mercat ambulant del carrer de la Teulada i 39 entre L'Esplanada i la Muntanya Tossal al no haver activitat deportiva. També es cancel·len les nocturnes 03N entre el barri de Ciutat d'Assís i el carrer de Colònia Requena i 22N entre la plaça de la Porta de la Mar i platja de Sant Joan.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Més notícies de la categoria Actualitat