Calendari d'admissió i matriculació per al curs 2020-2021

El procés es farà de manera telemàtica i s'habilitaran espais físics per als qui no tinguen accés a Internet
El procés d'admissió es farà de manera telemàtica | ACN

 

La Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana ha fet públic el calendari d'admissió i matriculació per al curs escolar 2020-2021 de tots els nivells educatius no universitaris.

 

En Infantil i Primària, la presentació de sol·licituds es farà del 8 al 16 de juny i les llistes provisionals, després de la corresponent baremació, eixiran l'1 de juliol. Fins al dia 3 es podran presentar les reclamacions davant la direcció o titularitat del col·legi i els llistats definitius es coneixeran el dia 10 de juliol. Quant a la matrícula, el termini habilitat és del 13 al 29 de juliol.

 

D'altra banda, la presentació de sol·licituds per a l'ESO, Batxillerat i Formació Professional s'ha fixat del 17 al 25 de juny. El període de matrícula en Secundària Obligatòria i Batxillerat s'ha establit entre el 28 al 31 de juliol i l'1 i 2 de setembre; en FP Bàsica, del 22 al 28 de juliol, i els cicles formatius (grau mitjà i superior), de l'1 al 9 de setembre.

 

Calendari d'admissió i matriculació per al curs 2020-2021 | GVA

 

La Conselleria d'Educació assegura que en breu informarà de com fer tots els tràmits telemàtics necessaris, davant la circumstància excepcional per la pandèmia del coronavirus.

 

Esta mateixa setmana, el titular d'este departament, Vicent Marzà, assegurava que el procés d'admissió es podrà fer de manera telemàtica —també estan previstos espais físics per a aquells que no disposen d'internet— i que anava a ser «més ràpid i amb totes les garanties».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram