Cicles d'activitats per a l'estiu en el Castell d'Alacant

Els actes tindran aforament redu茂t
Els actes tindran aforo redu茂t | Wikipedia

El regidor de Cultura i portaveu de l'Ajuntament d'Alacant, Antonio Manresa, ha presentat este mat铆 de dimecres els cicles d'activitats culturals que conformen els programes que oferix per a tots els p煤blics el castell de Santa B脿rbara durant l'estiu.

La programaci贸 preparada pel departament es compon de visites guiades, sopars amb espectacle, concerts i altres activitats culturals, com el teatre. Els noms dels artistes encara poden patir algun canvi. Manresa ha especificat que este programa estiuenc est脿 coordinat amb les Nits Mediterr脿nies que el Patronat Municipal de Turisme impulsa en la zona Volvo del Port d'Alacant.

Alian莽a per a estimular i diversificar

Els dos llistats d'actes pretenen ajudar a reactivar la ciutat, estimular als sectors art铆stics i creatius i diversificar l'oferta d'oci i entreteniment per a alacantins i visitants, segons ha manifestat.

L'脿rea municipal de Cultura, junt amb l'equip del castell de Santa B脿rbara, ha comptat amb la col路laboraci贸 dels promotors Pepe Ten (Shiroten), Jos茅 Pi帽ero (Produccions Baltimore) i Sara Rivera (Amamusic - Meet & Live), que disposen d'una important experi猫ncia, per a conformar bona part de l'oferta l煤dica.

Aforaments i horaris

L'obertura de portes del castell per a estos cicles ser脿 a les 20.00 hores i les entrades es poden conseguir a trav茅s de les plataformes de les productores. La places d'armes del castell, de 860 metres quadrats, admetr脿 un aforament de 250 persones per acte. 

El bloc d'actes de 'Live the roof' tindr脿 aforaments m茅s redu茂ts, de 150 persones, segons han explicat. La finalitzaci贸 d'actes i eixida del p煤blic est脿 prevista per a les 00.30 hores.

Alacant, visca culturalment

El regidor de Cultura i els promotors que li han acompanyat -Sara Rivera, Jos茅 Pi帽ero i Pepe Ten 鈥 han coincidit en afirmar que l'ambici贸 com a empreses i com a administraci贸 pr貌xima als ciutadans se satisf脿 en esta edici贸 de les nits del castell - 芦estant presents i demostrant que la vida no s'ha parat禄. 

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Els experts avisen sobre la segona onada: 芦Ho passarem molt mal禄" "Sanitat confessa l'any en qu猫 que arribar脿 la vacuna contra el coronavirus"