Demanen a Educació que convoque els sindicats per a informar del canvi en la vacunació

La central sindical reclama que informe sobre el número exacte de docents vacunats amb AstraZeneca
Demanen a Educació que convoque els sindicats per a informar del canvi en la vacunació | Europa Press

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha demanat per escrit a la Conselleria d'Educació que convoque, amb caràcter urgent, als sindicats de la Taula Sectorial per a explicar la situació de la vacunació i proposar alternatives per si s'allarga la paralització de les dosis de la vacuna d'AstraZeneca.

CSIF ha registrat este dimarts un escrit davant de l'administració en el que reclama «una convocatòria específica sobre la paralització de la vacunació al col·lectiu docent». De la mateixa manera, sol·licita «possibles opcions, com ara remenar, si finalment s'allarga la paralització d¡esta vacuna, la utilització d'unes altres que no han presentat eixos problemes».

En el document, el sindicat recalca «la faena essencial que els docents i el col·lectiu en general de la comunitat educativa exercixen en el dia a dia. Hem de tindre pla b, c i d, donada la terrible experiència de contagis per Covid-19», subratlla.

Reclama que informe sobre el número exacte de docents vacunats amb AstraZeneca

La central sindical reclama que informe sobre el número exacte de docents vacunats amb AstraZeneca, el pla de seguiment dels docents o personal de la comunitat educativa i el protocol i organització si es prolonga la no administració d'esta vacuna, de manera que hi haja alternativa amb altres vacunes.

També demana «un procediment específic per a dones embarassades que posteriorment a donar a llum hagen de vacunar-se, igual que per a altres col·lectius als que per indicació mèdica els recomanen no vacunar-se en este moment».

CSIF insistix en el seu escrit en què «una pandèmia com la que ens colpeja i un procés de vacunació iniciat i posteriorment paralitzat requerixen de coordinació, informació i solucions». Per eixe motiu urgix a Conselleria al fet que convoque als sindicats de la Taula Sectorial i oferisca, amb la màxima transparència, dades sobre el quines ha ocorregut i quines possibilitats proporciona per a afrontar-lo.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ryanair augmenta la freqüència de vols entre València i Frankfurt per Setmana Santa" "Bioparc València crea una tarifa especial de Falles des del 16 al 19 de març"