Detectat un brot de coronavirus amb 17 casos en el departament de Traumatologia de l'Hospital d'Elda

Tot pareix que el focus s'haja originat en la sala de descans
Hi ha 17 contagiats en un mateix departament | ACN

Els brots de coronavirus continuen estan a l'ordre del dia en el territori valencià i ni els hospitals se salven d'ells. Ara ha sigut el departament de Traumatologia de l'Hospital General Universitari d'Elda, en la comarca del Vinalopó Mitjà (Alacant), a on s'ha detectat un nou focus que afecta a 17 persones del personal sanitari.

Segons ha avançat el diari 'Información', de les 17 persones que hi ha contagiades, deu són infermeres i les altres set són auxiliars. Totes elles, que es troben aïllades i fent quarantena en les seues cases, han resultat ser asimptomàtiques.

Esta situació originada pel brot ha originat que els treballadors sense coronavirus estiguen doblant els seus horaris de treball i, a demés, que es contracte nou personal d'Infermeria per a cobrir les places de Traumatologia. Un departament que ha demanat que es faja un estudi epidemiològic per a saber l'origen del focus.

Tot indica que el brot ha pogut eixir en la sala de la planta a on el personal sanitari descansa i menja, ja que és un espai xicotet i sense finestres per a ventilar l'habitació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Aplicació de restriccions en les reunions de Nadal" "Imputada la directora de la residencia de Llíria investigada per casos de maltractament"