Una empresa valenciana dissenya pantalles individuals per a adaptar-se a taules escolars

Des de Flome, l'empresa, asseguren que són «pràctiques i econòmiques»
La pantalla és econòmica, segons afirma l'empresa | Europa Press

Flome, empresa valenciana especialitzada en la fabricació de motles, peces i embalatge industrial, ha creat durant l'alerta sanitària del Covid-19 una mampara protectora individual, portàtil i de fàcil instal·lació pensada per a situar-se en pupitres, taules escolars, i en centres de treball a on no es pot guardar la distància de seguretat.

Amb este sistema, els alumnes i els professors estan «perfectament protegits», assegura la companyia en un comunicat. Es tracta d'una iniciativa amb la que Flome busca reinventar-se com a empresa, però també posar al servici de la societat un sistema de fàcil ús i accessible a tota classe de col·lectivitats.

Esta mampara individual té l'avantatge de ser «pràctica i molt econòmica», s'instal·la de manera senzilla i es pot acoblar a tota classe de grandària de taules i superfícies.

Donar servici a l'emergència del Covid-19

El projecte va eixir amb la finalitat d'aprofitar la capacitat productiva de l'empresa i donar servici a la urgència provocada pel Covid-19. A demés, tracta de «donar servici a nous nínxols de mercat», ha explicat Ignacio Belloch, responsable de l'àrea de projectes de Flome. 

Per a Flome, crear esta nova línia de negoci ha coincidit amb l'adaptació i automatització de les seues màquines, de la mateixa manera que amb la compra d'una màquina d'última generació de gran format que permet capacitat suficient de producció.

Segons el responsable comercial de l'empresa, Carles Doménech, ara com ara, ja s'han posat en contacte amb ells diferents col·legis i centres educatius perquè els permet protegir als seus alumnes i professors. També els han anomenat de centres de coworking, precisament perquè permet que les taules estiguen unides, però sense perdre la protecció necessària.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: 163 localitats valencianes sumen casos de Covid-19 en només 4 dies" "El missatge que ha llançat Salvador Illa sobre el Covid-19"