La festa de la 'Cordà de Paterna' serà una marca registrada oficial

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
La marca dissenyada | Ajuntament de Paterna

Des de l'Ajuntament de Paterna s'ha iniciat una iniciativa per a que la festa de la 'Cordà de Paterna' siga oficialment una marca registrada. Davant de la gran importància que té esta festa per al municipi, ubicat en l'Horta de València, unida a la gran projecció que té en el futur, des del consistori han fet un anagrama amb unes característiques gràfiques per tal de registrar-la.

El motiu d'esta iniciativa és que des de l'ajuntament es vol diferenciar la marca, protegir-la i distingir-la i, per això, van a inscriure la 'Cordà de Paterna' en el Registre de Patents i Marques tant a escala nacional com internacional. 

Esta festa, que va ser declarada Festa d'Interés Turístic Nacional des de l'any 2017, és una celebració que ha sigut identificada com a material de promoció de l'ajuntament per un distintiu gràfic, amb una tipografia i colors específics, que s'ha convertit en un referent d'esta popular festa.

El registre de la marca respon a una necessitat de formalitzar-la, derivada de la projecció nacional i internacional d'esta festa i, també, a causa del potencial turístic que es preveu que vaja creixent amb cada edició.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Homenatge al grafiti clàssic en el 'Serpis Urban Art Project' de Gandia" "Talls de trànsit en València: Demanen que s'evite usar el cotxe durant la ‘tractorada’"