La Generalitat valora alçar els tancaments perimetrals a les ciutats els caps de setmana a partir de març

Puig ha afirmat que el territori valencià està «en condicions» de flexibilitzar les mesures restrictives
La mesura entraria en vigor a partir de març | Ajuntament d'Alacant

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha apuntat que està «damunt de la taula» alçar els tancaments perimetrals de cap de setmana en les grans ciutats a partir de l'1 de març, quan expiren les actuals restriccions. D'eixa manera s'ha pronunciat Puig este dimarts a on ha advocat per una desescalada «extraordinàriament prudent» i ha afirmat que el territori valencià està «en condicions» de flexibilitzar les mesures restrictives que van començar a mitat de gener.

El president s'ha congratulat del «gran esforç» de la ciutadania que ha permés que la situació epidemiològica avance «molt positivament». En este sentit, ha incidit en què serà a finals de setmana quan es decidisquen les mesures que es flexibilitzaran (hi haurà una comissió interdepartamental el dijous).

No obstant això, ha recordat que estem «en una situació molt difícil», pel que ha insistit en la «prudència» en la desescalada. A demés, ha expressat el seu desig que la vacunació i la immunització vagen a significar «l'escut fonamental de salvació enfront de la pandèmia».

Per això, ha apostat per«accelerar la vacunació» i al mateix temps «mantindre la prudència», a demés d'algunes de les restriccions que «són obligatòries per a poder conviure amb esta situació».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La proposta que els comerços han fet a Sanitat" "La Generalitat triarà les pròximes setmanes els espais per a la vacunació massiva"