EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal en Alcoi

Inicia el procés de participació per a remodelar la plaça de l'Ajuntament de València

Es podrà fer en bústies fisics i també en línia
Ajuntament València | ValènciaDiari

 

L'Ajuntament de València ha situat en diferents instal·lacions municipals unes bústies en els que els veïns podran deixar les seues propostes per a remodelar la plaça de l'Ajuntament. La ciutadania podrà opinar i participar de forma presencial fins al pròxim 4 de novembre en les Juntes Municipals de Districte, a més de en els Registres d'entrada de l'Ajuntament.

 

La regidora de Participació i Acció Veïnal, Elisa Valía, ha destacat que estes bústies «se sumen al procés participatiu obert en la web en el marc del procés per a definir els criteris ciutadans de la remodelació i conversió en zona de vianants de la plaça de l'Ajuntament».

 

«És una acció dirigida al públic en general, a tot el món que pase per la plaça de l'Ajuntament i vulga formar part d'este procés de participació», ha remarcat. De fet, la idea és que «la gent puga reflexionar sobre com volen arribar a la plaça, sobre com volen viure-la i sobre què volem que ocórrega en ella», ha apuntat.

 

Valía ha destacat que estes bústies suposen una alternativa a la via online «posant a la disposició de la ciutadania la possibilitat de donar la seua opinió sobre la nova plaça de l'Ajuntament de forma presencial, emplenant un formulari». A més, ha apuntat que «la ciutadania podrà opinar sobre la connectivitat, l'accessibilitat, la seguretat, l'habitabilitat, la identitat, els usos i la gestió de la plaça».

 

 

La edila ha animat a la ciutadania a participar en este procés, que suposa una primera fase d'escolta i transformació conceptual, «i després vindrà el procés de transformació física de la mà de la Regidoria de Renovació Urbana».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram