Una jove denúncia al seu nòvio per no demanar-li matrimoni després de 8 anys de relació

La jove cansada i frustrada per la falta de compromís de la seua parella va decidir portar-lo als tribunals

Després de 8 anys amb la seua parella i un fill en comú, una dona decideix portar als tribunals a al seu nòvio per no proposar-li matrimoni. Els fets van ocórrer a Zàmbia, a Àfrica.

Ell no es decidia a casar-se

Gertrude Ngoma, de 26 anys, i Herbert Salaliki, de 28 anys, van estar junts durant huit anys i fins i tot van tenir un fill en comú. No obstant això, la relació es va anar deteriorant, ja que ell no es decidia a casar-se.

Cansada i frustrada

La jove cada vegada el sentia més lluny i amb menys gana de casar-se, se sentia cansada i frustrada per la falta de compromís de la seua parella, indica 'Tuko'. Per això, va decidir portar al seu nòvio davant el jutge i demandar-lo per perdre el seu temps.

Sentia que no anava de debò

Va sentir que el pare del seu fill no parlava de debò sobre la seua relació, encara que havia pagat el pagament del dot a la seua família. Això és tradició a Zàmbia. Malgrat pagar-ho, no havia comprat l'anell de compromís.

"Mai ha parlat de debò, per això ho vaig portar als tribunals", va dir la nòvia. Estos van ser els motius pels quals la jove va decidir solucionar el problema en la relació en els tribunals.

Defensa del nòvio

El nòvio, en defensa en el tribunal, va indicar el motiu pel qual no li havia proposat matrimoni. No tenia la seguretat financera per a poder pagar unes noces. A més, va argumentar que la seua nòvia no havia estat una companya afectuosa i que no li havia parat esment.

El jutge li va dir a la parella que la reconciliació era la millor opció. No obstant això, no se sap si han decidit seguir el consell del jutge o si han decidit trencar la relació.

Com se celebren les noces a Àfrica?

El matrimoni africà, sovint, és entés més com una unió de clans diferents o llinatges del mateix clan diferents, més que com una unió individual entre dos persones. A vegades, este dot pot consistir en el fet que el nuvi treballe durant un temps en les terres dels seus futurs sogres.

Què és el dot a Àfrica?

El dot és una vella tradició africana i encara es practica com es feia fa segles. ... Per als no iniciats, el dot és un procés molt complex de negociacions formals entre les dos famílies per a arribar a un acord mutu sobre el preu que el nuvi ha de pagar per a poder casar-se amb la núvia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Tot Sants' i Halloween: una convivència de rituals que arrela en la C.V." "Acord en el Consell per a aprovar els Pressupostos del 2022"