L'Ajuntament de Torís s'adhereix al Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista

Aquesta campanya, coordinada per l'equip d'Equàlitat, s'ha desenvolupat tant al mercat ambulant del dimarts i del divendres com als comerços locals.
Turís s'adhereix al Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista | Ajuntament de Torís

L'Ajuntament de Turís s'adhereix al Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista per tal d'expressar el seu suport. Al llarg de la setmana s'ha desenvolupat la campanya coordinada per l'equip d'Equàlitat tant al mercat ambulant del dimarts i del divendres com als comerços locals aconseguint més d'un centenar d'adhesions particulars, així com quasi 40 comerços del poble.

L'acció està emmarcada en la subvenció del 'Pacte d'Estat contra la violència de gènere' del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat. Aquest pacte mostra el rebuig de la societat a totes les agressions contra les dones, les persones LGTBI i contra la llibertat i diversitat sexual, social i familiar. "L'objectiu del Pacte és garantir una societat més segura i lliure de violència, amb la coordinació en xarxa de la seguretat de les dones i la de les seues filles i els seus fills, de manera que assegure que l'espai que ocupen les dones siga aquell que els correspon i amb una dotació pressupostaria que ho garantisca", explica Núria Montero, regidora d'Igualtat i Dona.

L'alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, confirma que "l'Ajuntament de Turís vol col·laborar amb les institucions estatals, associacions i entitats socials per garantir una societat més acollidora i solidària, en la qual no tinguen cabuda actituds violentes de cap mena. Amb aquestes accions es pretén promoure una cultura ciutadana més respectuosa i compromesa amb els drets que giren al voltant de la igualtat de gènere, així com per conéixer les resistències i els riscs que comporta la desigualtat en la seua forma més extrema: la violència masclista en totes les seues formes".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"COMPARTIU: Recomanen no passejar als gossos per zones de pins per a evitar la processionària" "Alejandro Sanz travessa un mal moment"