El mercat ambulant de Paterna torna dimarts que ve a la plaça del Poble

Dimarts que ve, començaran a aplicar-se les mesures noves
El mercat recupera el seu emplaçament tradicional | Ajuntament de Paterna

El mercat ambulant de Paterna tornarà dimarts que ve, 21 de juliol, al seu emplaçament habitual en la plaça del Poble, després d'unes quantes setmanes instal·lat en l'esplanada del coetòdrom. D'esta manera, la setmana que ve, el mercat es muntarà al 75% de la seua ocupació habitual abans del Covid-19, garantint el compliment de les mesures de seguretat oportunes per a evitar la propagació del coronavirus.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

  

  

Tal com ha informat el regidor de Comerç, Fernando Carrion, «els llocs del mercat tindran una superfície màxima de 4 x 3 metres, i hi haurà una distància mínima de 1'5 metres entre cada un d'ells». «Amb la finalitat d'extremar les precaucions» –ha continuat Carrión– «l'Ajuntament posarà en marxa un servici de vigilància coordinat per la Policia Local, en col·laboració amb Protecció Civil, per a garantir que es mantinga la distància de seguretat entre usuaris i evitar les aglomeracions».

  

  

A demés, el consistori repartirà cartells informatius entre tots els comerciants per a que els clients puguen conéixer les normes de seguretat. De fet, també hi haurà dispensadors d'hidrogel en els llocs i serà necessari l'ús de mascareta per a permetre l'activitat de comerciants i usuaris amb majors garanties.

  

  

Amb el retorn del mercat ambulant a la plaça del Poble, l'esplanada del coetòdrom s'habilitarà com a zona d'aparcament temporal mentres s'executen les obres de condicionament dels solars adjacents al carrer Ramon Ramia Querol.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dani Miquel: la celebració més especial arriba a Godella" "Nits a la fresca Xàtiva: tota la programació"