Pedro Sánchez nomena a Carolina Darias ministra de Sanitat i a Miquel Iceta ministre de Política Territorial

Després de la dimissió de Salvador Illa, la ministra de Política Territorial i Funció Pública passa a ocupar el seu càrrec
Pedro Sánchez, president del Govern | Europa Press

Esta vesprada, poc abans de les sis de la vesprada, el president del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat la primera remodelació de l'Executiu de coalició en nomenar a Carolina Darias, ministra de Sanitat, en substitució de Salvador Illa, que serà el candidat del PSC a les eleccions catalanes previstes per al 14 de febrer.

El lloc de Darias, que fins ara era ministra de Política Territorial i Funció Pública, serà ocupat per Miquel Iceta, qui des de 2014 exercix de primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Des de la porta del Palau de la Moncloa, Sánchez ha informat després de comunicar-li-ho al rei i ha començat elogiant el treball de Salvador Illa, «nomenat per a impulsar una sanitat de qualitat», ha dit Sánchez, però que es va trobar amb la crisi del coronavirus

A demés, Pedro Sánchez ha manifestat que «els nous ministres coneixen molt bé els àmbits a on desenvoluparan les seues noves funcions», ha assenyalat Sánchez.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'Ajuntament de Godella inicia una campanya de suport a l'hostaleria" "L'alcalde del Verger, Ximo Coll, rebutja dimitir"