El PSPV de Castelló suspén de militància a l'alcalde de Benlloc en vacunar-se fora de termini

Des del PSPV-PSOE s'ha explicat: «Hem volgut actuar amb rapidesa i amb contundència»
L'han suspés de la militància | Bernd Wüstneck / Dpa-Zentralbild

L'executiva provincial del PSPV-PSOE de Castelló ha decidit suspendre de militància a l'alcalde de Benlloc, en la Plana Alta, Àngel Ribés, després de fer-se públic que és un dels càrrecs als que la Conselleria de Sanitat està investigant per haver-se vacunat fora de termini, ja que el seu perfil no s'ajusta als grups de risc corresponents contemplats en la primera etapa de vacunació.

L'executiva socialista ha pres esta decisió després d'escoltar al mateix alcalde, a la gestora que dirigix l'agrupació local de Benlloc i als responsables comarcals del partit, i després d'informar l'executiva nacional del PSPV. La suspensió de militància serà comunicada a l'executiva federal perquè tramite el corresponent expedient a l'alcalde, ha informat el partit en un comunicat.

Des del PSPV-PSOE s'ha explicat: «Hem volgut actuar amb rapidesa i amb contundència. Hem dit des del primer moment que no consentirem eixes actituds insolidàries. Som un partit que sempre ha defensat el bé comú per damunt d'interessos individuals i ho continuarem fent. De la mateixa manera, s'ha obert una investigació per a determinar si es prenen altres mesures», han assenyalat.

En este sentit, els socialistes han instat al Partit Popular i a la resta de formacions polítiques «a prendre exemple» i actuar amb la mateixa diligència en els casos que s'estan donant a conéixer entre els seus càrrecs públics.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Barceló diu que el percentatge de soca britànica és «mínim» en el territori valencià" "Les noves dades sobre la soca britànica del coronavirus la més perillosa"