Ribó demana «lentitud i tranquil·litat» per a reduir les restriccions davant del Covid-19

Ribó ha advocat per dur a terme una vacunació massiva per a frenar els contagis

Professionals sanitàries de l'Hospital del Mar en una UCI amb pacients amb covid-19
Ribó demana «lentitud i tranquil·litat» per a reduir les restriccions | ACN

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha demanat este dimarts «lentitud i tranquil·litat» per a reduir i eliminar les restriccions decretades amb la finalitat de frenar l'expansió de la pandèmia dl Covid-19 i advocat per dur a terme una vacunació massiva per a frenar els contagis, a demés d'apel·lar a la «responsabilitat de tots».

Ribó s'ha pronunciat d'esta manera en la roda de premsa que ha oferit al costat d'altres representants de Compromís per a parlar de paper dels ajuntaments en la gestió dels fons europeus de recuperació postCovid, preguntat per si és partidari que continuen les restriccions sanitàries establides enfront de la pandèmia.

El primer edil ha assenyalat que una qüestió que cal tindre «clara» i en compte són les conseqüències de «voler acabar ràpidament amb les restriccions en les fases anteriors» i ha citat com «un exemple molt clar d'això» la idea de salvar el Nadal. «És clar, salvem el Nadal és un exemple molt clar d'això. Ens ha portat a això», ha dit respecte a l'augment de contagis després d'estes festes.

Insistix en mantindre les restriccions

El responsable municipal ha afirmat que s'alegra «moltíssim que este siga el primer dia» en què la incidència acumulada en 14 dies haja baixat dels mil casos per 100.000 habitants, una barrera que es va superar el passat 20 de gener, però ha subratllat que encara d'eixa forma «mil són molts».

En este sentit, ha ressaltat que eixa és una xifra que «s'ha de baixar» i ha insistit en mantindre les mesures. Referent a això, ha dit que «si comparem, per exemple, amb les mesures que s'estan prenent en països molt civilitzats com Alemanya» no podem fer-nos «il·lusions. S'ha de baixar a poc a poc el tema», ha manifestat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari