Talls en el centre de València a causa d'actes multitudinaris el cap de setmana

Els actes deportius i culturals d'este cap de setmana tallaran bona part del centre de la Ciutat

Este cap de setmana de l'1 i el 2 de juny la Ciutat de València serà l'escenari de diferents actes deportius i culturals. Com a conseqüència de les activitats, tindrem diversos carrers tallats en la capital, cosa que afectarà al trànsit, com ja s'ha pogut vore este migdia a causa de la Marxa Ciutat de València, en la zona del Port. Per tant, i per a que no quedes atrapat, ací tens la informació bàsica de quins carrers estaran afectat entre hui i demà en València.

Plànol del recorregut de la Volta a peu de la Fundació VCF | Trànsit València

 

Volta a peu Fundació València Club de Futbol

Comença a les 19.30 hores, però la Policia Local iniciarà els talls del trànsit a les 18.45. És la tercera edició de la Volta, i passarà per les avingudes d'Aragó, la del Port i la de França, el carrer de Jacinto Benavente, el passeig de l'Albereda i acabarà en el Mestalla. Discorre per 5.850 metres i espera 6.000 participants. Esta vesprada, tota la zona del Mestalla serà complicada, per tant.

Carrera a peu solidària en Russafa

Serà diumenge 2 de juny, entre les 10.30 i les 11.45 hores. Els talls començaran a les 10.00 hores del matí i afectarà una àrea de 1.500 metres en el barri de Russafa. L'acte està organitzada pel CEIP Jaume Balmes de Russafa i l'AESNI (l'Associació Espanyola de la Síndrome Nefròtica Infantil)  i afectarà els carrers Mestre Aguilar, dels Centelles, de Sueca, de Dénia, del Clergat, del Doctor Serra, de Carlos Cervea, de la Reina na Maria, de Romeu de Corbera i la plaça del Poeta Al-Russafí. 

Cartell de la «bicifestació» organitzada pel col·lectiu València en bici | València en bici

 

Col·lectiu València en bici

També el diumenge 2 de juny se celebrarà una «bicifestació» entre l'Albereda i la plaça de l'Ajuntament que rodejarà tot el centre i tallarà els carrers des de les 11.00 a les 13.00 hores.

El recorregut anirà des del Pont de l'Exposició, passant per l'Albereda, el Pont del Real, la plaça de Tetuan, el carrer del General Palanca, la plaça de la Porta de la Mar, els carrers de Colom, de Xàtiva, de Guillem de Castro, de Blanqueries, del Comte de Trénor, del Pintor López, del General Palanca, tornarà a la plaça de Tetuan i passarà pel carrer del General Tovar, per a entrar en el carrer de la Pau, de Sant Vicent i, finalment, la plaça de l'Ajuntament, tal com informe el diari 'Las Provincias'.

  

Vesprada amb els Xiquets de Sant Vicent

Finalment, per a acabar les activitats multitudinàries que afectaran el cap de setmana de la Ciutat, la vesprada del diumenge 2 de juny, de les 19.00 a les 20.00 hores, se celebrarà la processó dels Xiquets de Sant Vicent que anirà de la plaça de Sant Agustí fins a l'Av. de l'Oest.

L'itinerari recorrerà la plaça de Sant Agustí, el carrer de Sant Vicent Màrtir, la plaça de la Reina, el carrer de la Barcella, la plaça de l'Almoina fins al passatge d'Emili Maria Aparicio Olmos. Una volta allí, farà el mateix recorregut a la inversa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"C. VALENCIANA: Descoberta una xarxa que concertava matrimonis de conveniència" "LLISTA: Estos són els 7 millors gaspatxos que pots trobar en el supermercat"