València Turisme participa en la primera fira turística virtual italiana

L'acte estarà fins al 3 de desembre
València Turisme participa en la primera fira turística virtual italiana | Wikipedia

València Turisme, marca turística del Patronat Provincial de Turisme de València, participarà des d'este dimarts, 1 de desembre, i fins al 3 de desembre en la primera fira turística virtual del mercat italià, la VR-Spagna-2020, com a destinació patrocinadora de l'acte juntament amb Andalusia i Eivissa.

La VR-Spagna-2020 està promoguda per Turespaña, a través de les seues Oficines de Turisme d'Espanya (OETs) en Roma i Milà. Es tracta d'un projecte innovador en línia, dirigit tant a professionals com a públic general, que reproduirà durant tres dies en internet l'experiència d'un certamen turístic físic. 

Els estands seran gestionats per tècnics de cada destinació, que atendran els visitants d'igual manera que en un acte presencial d'estes característiques, a través de reunions virtuals concertades, videoxats i presentacions públiques. D'esta manera, se substituirà la gestió presencial per la virtual d'una manera immersiva, des del lloc d'origen de cada participant. 

València Turisme oferirà productes turístics de la província

València Turisme oferirà en el seu espai l'oferta actual d'experiències i productes turístics de la província, i tota classe d'informació complementària del territori, juntament amb les propostes singulars de Gandia i Cullera, que participen com coexpositores.

Itàlia és un dels principals mercats internacionals d'interès per a la província de València, pel que esta acció suma rellevància de cara a la reobertura de vols internacionals l'any que ve, en funció de l'evolució de la pandèmia actual. 

A demés dels representants de la província de València, també participen en esta fira turística virtual les marques Visit València, Visit Benidorm, Patronato Costa Blanca i Turisme Comunitat Valenciana. Una de les àrees de desplegament de l'Estratègia GO! Diputació de València és la 'Cultura de Govern Obert' amb els objectius d'enfortir la cultura de transparència i obertura cap als ajuntaments i la societat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El territori valencià, entre les 3 comunitats que més PCR han fet durant la setmana" "El seguiment del cas de la dona transsexual increpada per un policia en Benidorm"