L'últim abric de Primark que s'ha fet viral en Instagram

La tendència de quadres 'grunge' torna més forta que mai i l'últim abric de Primark s'ha fet viral gràcies a este estampat
Imatge de la campanya 'A quadres' de Primark | Primark

 

Stacey Salomon s’ha tornat a aliar amb Primark i ha tret una segona col·lecció en col·laboració amb la firma ‘low-cost’ per excel·lència i que té una peça clau que està arrasant en Instagram: un abric llarg de quadres negres i rojos d'estil 'grunge' que costa 40 euros.

 

La primera col·lecció de la dissenyadora amb Primark es va convertir en tot un èxit i, pel que es veu, esta va pel mateix camí. La mateixa dissenyadora ha assegurat que el més prioritari per a ella de la nova col·lecció, ha sigut buscar la comoditat per a la usuària: «Volia que hi haguera peces de roba amb les que les dones se sentiren bé en tots els sentits. Si haguera de descriure la col·lecció en una frase només, diria que es tracta de roba per al dia a dia de qualsevol persona, per a qualsevol moment i ocasió, cosa que m’encanta», ha indicat.

 

L’abric d’esta col·lecció que triomfa en Instagram

L’abric que està causant autèntic furor entre les Instagramers és un d’estil ‘grunge’ amb estampat de quadres rojos i negres, que aporta un toc sofisticat per ser un abric llarg i que, a més, combina a la perfecció amb qualsevol ‘look’, tant amb vaquers com amb falda i botes.

 

  

 

Encara que els colors que predominen durant l’hivern són els foscos, les instagramers s’encarreguen de demostrar-nos que amb este abric, podràs lluir el color blanc i també quedarà un ‘look’ perfecte, cosa que demostra la gran versatilitat de la peça.

 

 

Per a les qui els agrade l’estampat de quadres 'grunge' però no s'atrevisquen en format abric, poden apostar també per una bufanda gran de Primark amb el mateix estampat, que aportarà un toc de color als conjunts més neutres; també tens com una altra opció, la típica camisa de 'llenyater', que pots trobar en Primark, i que és un imprescindible de l’hivern.

 

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!