Alba Díaz Martín, filla del Cordobés i Vicky Martín Berrocal, fa 18 anys

Fa unes setmanes van eixir a la llum rumors sobre una possible relació amb Froilán, encara que van ser negats per Virginia Tronocis, parella del seu pare
Alba Díaz Martín en la comunió del seu germà Manuel en maig de 2014 | cedida

Este dimarts, 12 de desembre, Alba Díaz Martín, la filla de Manuel Díaz 'el Cordobés' i Vicky Martín Berrocal compleix 18 anys, però no ha necessitat ser major d'edat per a captar l'atenció dels mitjans i de la premsa en els últims mesos.

Especialment rellevant per a les revistes del cor va ser la seua amistat amb Froilán, amb qui es va arribar a rumorear que eren un poc més que amics, encara que la parella del seu pare, Virginia Troconis, es va encarregar de resoldre eixos rumors assegurant que eren simplement amics. 

La jove ha sigut molt activa en les xarxes socials en les últimes setmanes, alguna cosa que li ha servit per a acaparar titulars i que ha fet augmentar l'interès cap a ella, i ha utilitzat el seu compte d'Instagram per a fer-se destacar, especialment gràcies a la seua bellesa i simpatia, seguint el d'altres joves filles de les majors 'celebrities' espanyoles com Cayetana Rivera. 

Com ja va ocórrer amb Andrea Janeiro en complir la seua majoria d'edat, la majoria de mitjans especialitzats estan començant a publicar les imatges reals de xiqueta d'Alba Díaz que fins ara, com obliga la llei, estaven pixelades.

Alba Díaz Martín de xicoteta amb la seua mare Vicky Martín Berrocal | cedida

Celebrant els seus 18 anys

Les celebracions per un dia tan especial per a qualsevol persona com el dihuit aniversari no s'han fet esperar i la família ja ha viatjat a París, la capital francesa, com a avançament als bons moments que li ofereixen els pròxims dies. 

Manuel Díaz 'el Cordobés' va compartir en el seu compte de Instagram una foto feta en la ciutat de la llum, de l'amor i de la moda i que va compartir amb «els seus sers estimats», encara que sense perdre el costum de no mostrar la cara de la seua filla en les xarxes socials.

No obstant açò, Alba si que acostuma a publicar imatges d'ella mateixa sense importar-li massa convertir-se en una personalitat pública com els seus pares, i en moltes ocasions amb posats molt sensuals, en bikini o vestit de bany, passant el temps amb les seues amigues.

Projectes de futur

La seua mare, Vicky Martín Berrocal, ha confessat que ara que ha complit la majoria d'edat li encantaria que li ajudara amb la seua signatura de roba, especialment en els sectors de comunicació, màrqueting o relacions públiques, un sector en el qual s'està formant. 

I no seria d'estranyar que el seu somni es complira, ja que Alba es mostra molt interessada en el món de la moda i els viatges, dos dels temes més habituals en les seues publicacions d'Instagram. 

Probablement preparant eixe futur, Alba Díaz, va finalitzar els seus estudis de Batxillerat a Estats Units, on va poder perfeccionar el seu anglès abans de començar els seus estudis superiors en la universitat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ESPECTACULAR: El 'striptease' de matí de Cristina Pedroche que ens ha deixat gelats" "DRAMÀTIC: La malaltia incurable que pateix Carme Chaparro"