Antonio David Flores s'emociona en recordar a Rocío Jurado en 'GH VIP'

L'ex de Rocío Carrasco ha explicat com recorden els seus fills a la seua iaia
Antonio David no ha pogut evitar emocionar-se en parlar de la seua exsogra | Telecinco

 

No hi ha dubte que Antonio David Flores s'està obrint en canal en la casa de 'GH VIP 7'. Després de sorprendre a tot el món amb la representació de la seua vida, ara l'ex de Rocío Carrasco seguix emocionant als espectadors amb el relat de l'experiència familiar viscuda.

El nom de Rocío Jurado, la seua exsogra, ha arribat amb emoció a la casa de Guadalix de la Sierra i el seu record ha fet emocionar irremeiablement al que un dia fou el seu gendre. Concretament, Antonio David ha recordat a la cantant al costat del Maestro Joao i Alba Carrillo.

Les confessions dels seus fills

Visiblement emocionat, el concursant ha confessat que els seus dos fills recorden vivament a la seua iaia i que, de fet, els dos tenen una gran fotografia d'ella en les seues habitacions. Concretament el xic, David, li ha dit en més d'una ocasió a son pare que: «Si la meua iaia estiguera viva, parlaria amb ella, m'ensenyaria...». 

El mateix passa amb Rocío, la seua neta, a la que «estimava, era el seu regal, la seua primera neta». En eixe sentit, Antonio David va arribar a recordar unes paraules que la seua sogra en aquell moment li va dir i que, segur, que no podrà oblidar mai. «T'he d'estimar tota la vida perquè li has donat a la meua neta el cognom de la meua millor amiga, del que jo estime més en el món», referint-se a Lola Flores.

Antonio David s'ha confessat amb el Maestro Joao | Telecinco

 

En eixe punt, Antonio David no va poder contindre les llàgrimes i es va deixar anar davant de dos companys que han pogut evidenciar els records inesborrables que guarda el concursant en la seua ment i, sobretot, en el seu cor.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Aurah Ruiz, acusada d'assetjament" "Nova discussió entre 'El Cejas' i Hugo Castejón en 'GH VIP'"