Belén Esteban reacciona davant l'agressió de Jesulín: «No el reconec, és vergonyós»

La col·laboradora no va poder acudir a ‘Sálvame’ perquè tenia unes fortes angines, però açò no li ha impedit parlar amb contundència
Belén Esteban i Jesulín de Ubrique | ValènciaDiari

El dissabte passat 16 de desembre es produïa un dels pitjors altercats de Jesulín de Ubrique . Janeiro va agredir a un reporter del programa ‘Socialité’, presentat per María Patiño, el qual es trobava en el carrer on està situada la residència de la seua dona María José Campanario.

Els fets s'han fet públics i són un dels temes més comentats estos dies en la premsa rosa. Els dos treballadors de l'espai de Telecinco i la productora, ‘La Fàbrica de la Tele’ han arribat a denunciar l'agressió a la Guàrdia Civil. Però este nou episodi en la vida dels Janeiro acaba de començar.

Amb angines i sense veu

Com no podia ser d'una altra forma, l'exdona de Jesulín i enemiga declarada de Campanario, Belén Esteban, no ha dubtat a comentar l'altercat a pesar que es troba un poc malament de salut. La de Sant Blas no va poder acudir ahir dilluns al programa ‘Sálvame’ perquè té angines, però així i tot, ha entrat en directe per a opinar.

Les seues contundents paraules 

Amb una gran afonia provocada per les angines, Belén no ha dubtat a criticar durament l'actitud del pare de la seua filla Andrea: «No li reconec, Jo quan li vaig conèixer mai el vaig vore sent així». A més, considera que la reacció del seu exhome cap als reporters de Telecinco «és vergonyosa».

La princesa del poble ha volgut deixar clar que ella també ha de viure amb situacions semblants a les que van viure Jesulín i Campanario fa uns dies, i a ella no se li passaria pel cap actuar així: «Mai he agredit ni he trencat la càmera a ningú». I a més, ha apuntat que estes agressions segueixen produint-se perquè mai se'ls ha posat fi: «Tanta culpa té Jesulín o la seua dona, però més culpa tenen els que els permeten tot açò».

Pots vore el vídeo del moment en la pàgina web de Telecinco

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FLIPARÀS: La relació sexual d'Olvido Hormigos que la pot deixar afonada per a sempre" "DRAMA: La pitjor notícia per a Tamara Gorro després de donar a llum al seu segon fill"