Dakota després de passar dos nits en presó: «M'han pegat i tot»

L'alacantina assegura que no ha tingut cap problema amb sa mare
Dakota Tárraga ha explicat els detalls de la seua detenció | Telecinco

Després de què Dakota Tárraga, coneguda per haver participat en programes com 'Hermano Mayor' i 'Supervivientes', fora detinguda en Alacant, la seua ciutat natal, i passara dos nits en presó, la valenciana ha anat a la televisió a defendre's i afer unes acusacions molt greus.

Dakota ha anat al programa 'Viva la vida' de Telecinco per a explicar que ha passat dos nits en el calabós i ha assegurat que, «per ser Dakota, em tracten pitjor. Més clar aigua. M'han pegat i tot». Unes acusacions que la presentadora, Toñi Moreno, ha qualificat de «molt greus».

Davant d'açò, la valenciana ha insistit en que «és veritat» i s'ha defés dient que «el que és gravíssim és el que han dit de mi, perquè jo amb ma mare no he tingut res. Parlarem a veus en ma casa i ja està. Jo no tinc necessitat d'aguantar el que he aguantat estos dies». 

Acusada de maltractar a sa mare

Cal recordar que Dakota va ser detinguda davant les acusacions d'haver maltractat a sa mare mentres anava beguda. Un problema, el de l'alcoholisme, que ja es va poder vore en el programa 'Hermano Mayor' i que la jove va començar a tindre quan va morir el seu germà, quan ella tenia només 17 anys.

A pesar d'això, la jove ha quedat en llibertat sense càrrecs perquè sa mare no ha presentat cap denúnica ni ha acudit a declarar i tampoc hi ha un part de lesions, pel que la Fiscalia ha considerat que, sense denúncia, no hi ha delicte.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"«No tingué càncer»: 'Sálvame' en el centre de la polèmica" "La irresponsabilitat d'Omar Montes: què li ha passat per no dur mascareta"