La foto més sexy de Laura Matamoros en ple embaràs que ha revolucionat les xarxes

La filla de Kiko Matamoros ha realitzat el seu primer posat en les xarxes mostrant la seua panxa i amb una pose molt sensual en el seu quart mes d'embaràs

Laura Matamoros, la filla de l'ex col·laborador Kiko Matamoros està vivint un dels seus moments personals més feliços. Ja es troba en el seu quart mes d'embaràs, un bebé que va arribar d'imprevist a la família però que els ha omplit d'il·lusió. Saltava la notícia poc després que Laura tornara de participar en el concurs ‘Supervivientes 2017’ i ara, a causa del seu estat, seguix treballant i assistint a tots els esdeveniments a la qual és convidada lluint el seu cada vegada més prominent panxa.

En estos actes públics se l'ha vist bastant tapada a pesar que l'embaràs siga ja conegut per tots. Però per a sorpresa de tots els seus seguidors, Laura Matamoros ha decidit mostrar com va creixent el seu bebé, fruit de la seua relació amb Benji Aparicio. 

Esta ha sigut la primera imatge de la filla de Kiko Matamoros mostrant completament la seua panxa nua, posant molt sensual i en roba interior, al costat de les paraules: «Creixent». Una imatge que ha encantat als seus seguidors i ha aconseguit moltíssims missatges de suport i afecte i més de 47.000 ‘m'agrada’.

Ara, la parella està centrada en l'arribada del seu bebé, encara que també han tret temps lliure per a viatjar i fer escapades romàntiques. Recentment han viatjat a Londres, aprofitant que Laura encara pot agafar un avió, on a més de passejar i gaudir dels seus carrers, van anar a degustar els plats de Dabiz Muñoz, parella de Cristina Pedroche, en el seu restaurant londinenc StreetXO.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"TREMEND: El descuit de Sonia Ferrer amb el qual acaba ensenyant els seus pits" "Lolita Flores 'la lia' amb estes sorprenents paraules sobre la independència de Catalunya"