INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Kiko Rivera va obligar a Chabelita a anar al ginecòleg amb 16 anys

Isa Pantoja va explicar a 'Sábado Deluxe' com el seu germà la va dur al ginecòleg després de tindre les seues primeres relacions sexuals.
Isa Pantoja a 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

 

Dissabte passat, Chabelita tornava al plató de ‘Sábado Deluxe’ per a parlar del seu germà Kiko Rivera, que està en la recta final del concurs ‘GH DÚO’. El debat que va centrar gran part de l'entrevista va ser el d’intentar desvelar si Kiko Rivera era masclista o no. En aquest sentit, el col·laborador Antonio Rossi va voler revelar un episodi un poc curiós en el qual Kiko hauria obligat a la seua germana a assistir a una visita al ginecòleg per a saber si aquesta havia mantingut relacions sexuals.

 

A l’inici de l’entrevista, la qüestió que primava era saber si Kiko Rivera havia rebut una educació igualitària a l’hora de realitzar les obligacions de la casa i saber, així, portar una casa ell sol. Chabelita va explicar que els dos saben fer les faenes típiques, però que durant la seua infància han tingut la sort de disposar d’algú que els les fera i que per tant, tampoc ha vist quasi al seu germà involucrat en les labors domèstiques.

 

Kiko Rivera amb la seua germana a 'GH DÚO' | TELECINCO

 

Kiko Rivera va dur a la seua germana al ginecòleg amb 16 anys

Però el tema de seguida va derivar en una qüestió més polèmica. I és que Kiko Rivera hauria actuat com a mascle dominant en un episodi un poc surrealista que va revelar el col·laborador Antonio Rossi: «Quan se sospita que tu vas tindre les teues primeres relacions íntimes, et porten a un centre de salut i la teua família li diu a la infermera que volen saber què han fet amb tu». Isa Pantoja va voler explicar la seua versió per a intentar contextualitzar el que va succeir en realitat i és que, quan ella tenia 16 anys, i Isabel Pantoja va saber que la seua filla havia mantingut relacions sexuals, va tindre por que haguera agafat alguna malaltia de transmissió sexual.

 

Antonio Rossi preguntant-li a Chabelita sobre l'episodi de la clínica de salut | TELECINCO

 

Als col·laboradors els va paréixer una actitud masclista per part de la 'tonadillera' enviar a la seua filla a un centre sanitari quan, segurament, no va fer el mateix amb el seu fill. Tampoc van entendre perquè no va ser la mateixa Isabel Pantoja la que va acompanyar a la seua filla al ginecòleg, però Chabelita la va voler disculpar argumentant que «en aquell moment va intentar parlar amb mi però jo no vaig entrar en raó».

 

Després, Chabelita va revelar que el seu germà Kiko, acompanyat de Jessica Bueno, la va portar al ginecòleg «per a saber com estava i perquè sabien que ja tenia una edat». Antonio Rossi encara va afegir més detalls del que va passar aquell dia, ja que assegura que els sanitaris es van negar a respondre-li si la seua germana havia mantingut relacions sexuals, provocant així la ira de Kiko Rivera: «En el centre de salut li van dir: ‘No li podem respondre a aquesta pregunta perquè aquesta xica té més de 16 anys i és lliure de fer el que vulga'».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!