Melendi es casa amb la seua parella Julia Nakamatsu

La parella té dos filles en comú i es van conéixer l'any 2014
La boda entre Melendi i Julia Nakamatsu s'ha celebrat el diumenge 8 de setembre | INSTAGRAM

 

El cantant Melendi i la seua parella Julia Nakamatsu s’han casat. El passat diumenge dia 8 de setembre, els enamorats s’unien en matrimoni després de 5 anys de relació i dos filles en comú, Lola de 3 anys i Abril, de 6 mesos. L’enllaç va tindre lloc al Castell de Batres, localitat que es troba al sud de la Comunitat de Madrid.

Com a curiositat, la parella va voler enganyar a la premsa assegurant que el dia del casament seria dissabte en El Escorial, cosa que finalment no va succeir. Els convidats van ser els encarregats de publicar les fotografies del feliç dia en les xarxes socials, a on hem pogut vore a la parella de nóvios abraçats i pegant-se un bes de pel·lícula.

 

Melendi i la seua dona Julia Nakamatsu durant el seu casament | INSTAGRAM

 

No consta la presència de Malú i Albert Rivera entre els convidats

Una de les intrigues d’esta cerimònia era saber si assistiria al casament Malú, acompanyada d’Albert Rivera, però pel que pareix no van fer acte de presència, com sí va fer el seu company en 'La Voz' David Bisbal. La nóvia lluïa un vestit cenyit al cos amb tall de sirena i encaix de xantillí i pedreria, amb un escot en l’esquena molt pronunciat i màniga llarga. Un dels moments més emotius de la cerimònia era el tall del pastís nupcial, que estava format per 4 pisos. 

 

La parella es va conéixer en 2014 durant la gravació del videoclip del cantant ‘La promesa’, i des d'aquell moment no s'han separat; a més a més, el cantant sempre ha declarat que va ser amor a primera vista. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"👏💘 María Lapiedra i Gustavo González donen la millor notícia de les seues vides" "🌴☀ Les impressionants vacacions de Jorge Javier Vázquez que han sorprés a tots"